PROGOVORIO MUŽ BRITNI SPIRS! PEVAČICA GA TUKLA I VARALA, A SADA SE I ON OGLASIO: Evo šta kaže o AFERI koja je uzdrmala javnost
Foto: Profimedia

EVO ŠTA JE REKAO

PROGOVORIO MUŽ BRITNI SPIRS! PEVAČICA GA TUKLA I VARALA, A SADA SE I ON OGLASIO: Evo šta kaže o AFERI koja je uzdrmala javnost

Pop kultura -

Posle nekoliko dana ćutanja otkako je vest o razvodu Sema Asgarija i Britni Spirs došla u javnost, konačno se Sem oglasio na društvenim mrežama. Potvrdio je da se on i Britni razvode nakon samo 14 meseci braka.

"Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugome, moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Držaćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom i želim joj sve najbolje. Sranja se događaju", napisao je Sem.

"Zvuči suludo da tražim za privatnost tako da ću samo sve zamoliti, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi", dodao je na kraju.

Strani mediji pišu da je Sem ove nedelje podneo zahtev za razvod braka na Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, a kao razlog njihovog prekida naveo je "nepomirljive razlike". Razišli su se 28. jula, piše u zahtevu.

Razvod zbog glasina o neveri?

Podsetimo, TMZ je nedavno objavio da se Sem suočio s Britni zbog glasina o njenoj neveri. Nije poznato jesu li glasine tačne, ali je Sem u njih poverovao i jako su se posvađali, nakon čega se on iselio iz njihove kuće.

Sam Asghari, Britni Spirs
foto: Instagram/samasghari

Zatim su mediji saznali kako Sem traži da mu Britni isplati više nego što nalaže njihov predbračni ugovor, a ako ona to ne učini, preti da će svima otkriti njene tajne. "Pokušava pregovarati o ustupcima izvan predbračnog ugovora i preti da će izaći u javnost s izuzetno neprijatnim informacijama o Britni ako mu se ne plati", kaže izvor.

Takođe, izvor dalje naveo sve je kulminiralo kada je u momentima nervnog rastrojstva nekoliko puta i fizički nasrnula na svog muža. U jednom trenutku čak je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Takođe, naveo je da je Britni često imala šizofrene napade i da je stalno bila u strahu da neko hoće da je napadne. Iz paranoje je, kaže, po celoj kući držala noževe i pretila posluzi i ljudima iz obezbeđenja.

Zbog svega ovoga njihova veza je otišla putem sa kojeg nema povratka. Sem je rešio da na sve stavi tačku, a mediji su nedavno preneli da pevačici navodno preti da će sve izneti u javnost ako mu ne isplati određenu sumu novca.

Sa druge strane Britni deluje nezainteresovano i uopšte nije zabrinuta Semovim ucenama jer dok mediji pišu o potencijalnoj lavini informacija koje Asgari može da pusti u javnost, pevačica je objavila da kupuje konja i u da uživa u životu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track