UMESTO ČESTITKI POVODOM VENČANJA, PRIMILA PORUKE OD KOJIH SE JEŽI SVAKA ŽENA: Saznala gorku istinu, pa priredila PAKLENU OSVETU
Foto: Profimedia

PUKLA BRUKA

UMESTO ČESTITKI POVODOM VENČANJA, PRIMILA PORUKE OD KOJIH SE JEŽI SVAKA ŽENA: Saznala gorku istinu, pa priredila PAKLENU OSVETU

Žena -

Žena pod pseudonimom Kejsi otkrila je da je verenik vara, pa je odlučila da ga osramoti na najgori mogući način, pred svim njegovim prijateljima i porodicom na venčanju.

Naime, Kejsi je bila jako uzbuđena što će se napokon udati za svog verenika Aleksa - sve dok nije dobila anonimnu poruku dan pre venčanja.

Bili su zajedno šest godina i mislila je da je pronašla 'onog pravog'. Ali ta poruka je promenila sve. Kejsi je slavila u hotelskoj sobi sa svojim prijateljicama i videla je da joj svetli telefon. Mislila je da će to biti poruka dobrih želja ili čestitki, ali ugledala je nešto sasvim drugo.

prevara
foto: Profimedia

U porukama se nalazio niz snimaka i poruka između njenog verenika i druge žene. Srce joj se stezalo dok je listala poruke i videla selfije njih dvoje zajedno od pre nekoliko meseci.

- Telo ti je je*eno neverovatno i znaš kako ga koristiti - glasila je jedna poruka.

- Voleo bih da moja devojka ima bar pola veština koje imaš ti - stajalo je u drugoj.

- Nikad pre nisam imao ovakvu vezu - napisao je verenik u trećoj.

Neke od poruka bile su i dogovaranje zajedničkih vikend izleta i putovanja. Isprva se osećala potpuno slomljeno... ceo svet joj se srušio.

vnečanje, mlada, suze
foto: Profimedia

No od venčanja delilo ju je samo nekoliko sati i morala je doneti odluku. Odlučila je da prespava i ujutro odluči šta će da uradi.

- Probudila sam devojke i rekla im svoju odluku - nastaviću sa venčanjem kao što je i očekivano i osramotiću ga pred prijateljima i porodicom - rekla je Kejsi drugi dan svojim prijateljicama.

- Danas neće biti venčanja - objavila je Kejsi stojeći pred oltarom. 'Čini se da Aleks nije onakav kakvim se predstavljao'.

mlada, mladoženja, svadba, venčanje
foto: Profimedia

Njen verenik, porodica i prijatelji ostali su bez reči. Zatim je nastavila čitati njegove prepiske s ljubavnicom.

- Sa svakom rečju, Aleksovo lice je postajalo sve bleđe i bleđe - prisetila se Kejsi.

- Pustila sam da se moje uplakane oči susretnu s njegovima, a on nije imao ništa za reći. Izašao je iz crkve sa svojim kumom. Njegova porodica ga je pogledala užasnuto - ispričala je.

- Volim vas sve i koliko god ovo bilo užasno, drago mi je da ste svi ovde - nastavila je svoj govor i dodala: 'Danas neće biti venčanja, ali će se umesto toga održati proslava iskrenosti i pronalaženja prave ljubavi'.

Prema Fejsbuk objavi prijatelja tog dana, svi osim dvojice Aleksovih prijatelja i braće pridružili su se Kejsi na proslavi i svi su se dobro zabavili, piše New York Post.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track