ŠOKANTAN RAZLOG ZAŠTO UDATE ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU: Srbi se često ovako ponašaju, a 73% dama tvrdi da zbog toga ulaze u afere!
Foto: Profimedia

pazite kako se ponašate

ŠOKANTAN RAZLOG ZAŠTO UDATE ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU: Srbi se često ovako ponašaju, a 73% dama tvrdi da zbog toga ulaze u afere!

Žena -

Većina žena koje varaju i ulaze u vanbračne afere to rade jer njihovi partneri ne obavljaju dovoljno kućnih poslova, pokazalo je jedno veliko istraživanje u Francuskoj. Zvuči čudno, ali brojke ne lažu! Anketu je sprovela dejting aplikacija Gleedon, koja se bavi spajanjem parova koji su već u vezi, a samo su ženski korisnici sajta mogli da odgovore na zadato pitanje.

U anketi je učestvovali čak 10.000 žena, a 73 odsto je navelo da je jedan od glavnih razloga njihove preljube to što njihov supružnik nije dovoljno pomagao u kući!

par, prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

Gotovo 9 od 10 ispitanica reklo je da ih nervira nedostatak muškog angažovanja u kućnim poslovima, dok je 84 odsto njih priznalo da je to dovelo do velikih svađa.

Zanimljivo je da je istraživanje sa Univerziteta u Mičigenu utvrdilo da su muževi ti koji prave sedam sati dodatnih kućnih poslova na nedeljnom niovu, a da su žene te koje ih odrade.

Druga studija je pokazala da parovi koji ravnomerno dele kućne poslove imaju više seksualnih odnosa od onih koji se drže starih seksističkih stereotipa, prenosi "Independent".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track