POKORILA JE MODNI SVET, A OBOŽAVA TETOVAŽE I OSKUDNO OBLAČENJE: Za nju se smatra da je NAJBUNTOVNIJA članica kraljevske porodice
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

rođaka kralja čarlsa

POKORILA JE MODNI SVET, A OBOŽAVA TETOVAŽE I OSKUDNO OBLAČENJE: Za nju se smatra da je NAJBUNTOVNIJA članica kraljevske porodice

Pop kultura -

Lejdi Amelija Vindzor, koja je s prinčevima Harijem i Vilijamom rođaka u trećem kolenu, redovno svojim izgledom i stilom privlači ogromnu pažnju. Zbog svog izgleda, mnogi su je prozvali najseksepilnijom članicom porodicom, a zbog ponašanja u javnosti i tetovaža i najbuntovnijom.

Lepa Amelija danas puni 28 godina, a uveliko se bavi modelingom i bila je na naslovnicama mnogin prestižnih modnih magazina. Zahvaljujući lepoti 2016. godine je krasila naslovnu stranu čuvenog magazina "Tatler", a ispod njene fotografije je pisalo - "Najlepša članica kraljevske porodice".

Amelija Vindzor
foto: Profimedia

Od tada gotovo nema modne revije koju ne nosi, ili dizajnera s kojim ne sarađuje, a postala je muza čuvenog dvojca Dolče i Gabane. Amelija u svakom smislu iskače iz uštogljenog načina života koji je karakterističan za kraljevsku porodicu. Dok ostali članovi izbegavaju korišćenje društvenih mreža, njen profil na Instagramu ima celu vojsku pratilaca.

Amelia pokazuje sklonost eklektičnom stilu i eksperimentisanju s odećom čime ova lepotica postavlja nove standarde odevanja britanske kraljevske porodice. Ona i prinčevi Hari i Vilijam su rođaci u trećem kolenu, budući da je ona ćerka Džordža Vindzora, grofa od Sent Endrjua, i učiteljice istorije Silvane Tomaseli, i unuka vojvode od Kenta.

U vreme kada su njeni roditelji odlučili da stupe u brak, Amelijin otac je morao da se odrekne svoje pozicije u redu za nasleđivanje britanske krune, budući da je njegova buduća supruga već imala brak iza sebe. Kada je 2013. godine promenjen akt o nasleđivanju trona, Džordž Vindzor je vraćen u naslednu liniju.

Ono po čemu se još ističe mlada Amelija je i to da ima tetovažu tri medvedića, koje je posvetila svom bratu i sestri, u međuvremenu ih je uradila još nekoliko,a ima i jednu sićušnu na rebrima, čije je značenje samo njoj poznato. Takođe, često se u javnosti pojavljuje sa alkoholom u rukama, što nikako nije odlika kraljevske porodice.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:24

OVDE SE KRIO KRALJ, ALI I TITO, TU SU DRŽALI DRAŽU PRED STRELJANJE! Ovo je TAJNA Belog dvora, Kurir vas vodi gde je malo ko ušao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track