GAZI 60. GODINU, A IMA TELO NA KOJEM JOJ ZAVIDE I ZNATNO MLAĐE KOLEGINICE: Mučila se sa ishranom, vežbala ceo dan, sad TOP izgleda
Foto: Profimedia

u top formi je

GAZI 60. GODINU, A IMA TELO NA KOJEM JOJ ZAVIDE I ZNATNO MLAĐE KOLEGINICE: Mučila se sa ishranom, vežbala ceo dan, sad TOP izgleda

Žena -

Slavna glumica Demi Mur (60), ne prestaje da oduševljava paparace i fanove gde god da se pojavi. Nedavno je znatiželjne poglede pokupila dok je letovala u Grčkoj, a ljudi prosto ne veruju da glumica gazi sedmu deceniju života.

Duga crna kosa i vitka linija su njen zaštitni znak. Ovoga puta nije bila u kupaćem, već u svakodnevnoj odevnoj kombinaciji. Iako jednostavni odabir odeće, na Demi je ona stajala kao na upola mlađoj koleginici.

Za odlazak kod frizera i šetnju gradom, novopečena baka obukla je običnu belu majicu koju je uparila sa elegantnim belim pantalonama sa podvrnutim porubima na kraju i sandalama u istom tonu. Pečat na sve to dala je bež torbica luksuznog modnog brenda. Naravno, naočari su bile neizostavni detalj!

Demi Mur
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za Murovu fit figuru zaslužena ili kriva je njena opsednusot za vežbanjem. Ranije, glumica je otvoreno pričala o poremećaja u ishrani s kojim se borila i opsednutošću vežbanjem koje je trajalo godinama nakon rođenja ćerke Skaut Vilis. To je toliko otišlo daleko da je iscrpela svoje telo do te mere da nije imala dovoljno masti u mleku nakon porođaja.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:06

Ivana Peters pokazala kako napreduje dijeta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track