MUŽ I ŽENA 4 GODINE IMALI ODNOSE, POKUŠAVALI DA DOBIJU DETE: Otišli kod lekara, pa saznali nešto BIZARNO! Kako je ovo moguće?
Foto: Shutterstock

Da li je moguće?

MUŽ I ŽENA 4 GODINE IMALI ODNOSE, POKUŠAVALI DA DOBIJU DETE: Otišli kod lekara, pa saznali nešto BIZARNO! Kako je ovo moguće?

Žena -

Bračni par, star 26 i 24 godine, tražio je savet stručnjaka nakon što su četiri godine imali pogrešan seks, zbog čega nisu mogli da zatrudne. Najveći šok je nastupio kada je doktor ženi rekao da je još uvek nevina.

Tada je priznala da je seks svaki put bio „neobično bolan“, ali je izdržala u nadi da će zatrudneti.

Seks
foto: Shuttertock

- Par je bio veoma mlad, muškarac je imao 26, a žena 24. Bili su veoma zdravi, ali uprkos tome što su bili u braku četiri godine, supruga nije mogla da zatrudni. Njihova porodica im je zbog ovoga izazvala veliki stres - rekla je doktorka Liu Hongmei i dodala da joj je bračni par rekao da redovno imaju seks.

Doktorka je bila šokirana kada je otkrila da je supruga još uvek nevina. Tada je doktorka otkrila da je par zapravo godinama imao analni seks, što je rezultiralo neuspehom začeća.

Ginekolog
foto: Shutterstock

Doktorka je potom bračnom paru iz grada Bijia u jugozapadnoj kineskoj provinciji Guizhou dao priručnik o seksualnom obrazovanju. Priručnik je navodno pomogao jer je vest o ženinoj trudnoći stigla tek nekoliko meseci kasnije.

- Četiri godine braka, a ni muž ni žena nisu znali kako da zatrudne. Retki su parovi kojima nedostaje opšte znanje, ali nije neobično da ljudi nemaju ili pogrešne ideje o seksualnom znanju - zaključio je doktor, piše Miror.

(Kurir.rs/2sata.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track