ŽENE KOŠARKAŠA NAVIJAJU IZA SENKE I IZGLEDAJU KAO MILION DOLARA Ne eksponiraju se, a najveća su im PODRŠKA, jednu VRLO DOBRO ZNATE
Foto: Printscreen/Instagram

LEPE KAO BOGINJE

ŽENE KOŠARKAŠA NAVIJAJU IZA SENKE I IZGLEDAJU KAO MILION DOLARA Ne eksponiraju se, a najveća su im PODRŠKA, jednu VRLO DOBRO ZNATE

Žena -

Košarkaši Srbije razbili su Kanadu u polufinalu Mundobasketa rezultatom 95:86 i igraće danas za titulu svetskog šampiona. Srpski reprezentativci predvođeni selektorom Svetislavom Pešićem pokazali su moć i dominaciju na parketu tokom ovog takmičenja, a sada sledi zaslužena borba za zlato sa Nemačkom.

Osim čitave nacije uz srpske košarkaše su i njihove bolje polovine koje sigurno najglasnije navijaju za svoje izabranike. Međutim, iako su im muževi i momci na vrhu sveta, one se medijski ne eksponiraju, već ih bodre "iz senke".

Devojka Filipa Petruševa – Tiana Šumaković

Mladi srpski košarkaš Filip Petrušev je na Mundbasketu pokazao da je velika mlada nada i budućnost srpske košarke. Protiv Litvanaca u čevrtfinalu ubacio je 17 koševa i tako bio drugi najefikasniji igrač u tom meču, posle Bogdana Bogdanovića.

Filipova velika podrška i oslonac je njegova dugogodišnja devojka Tiana Šumaković. Prelepa 27-godišnja plavuša četiri godine je starija od košarkaša, a zahvaljujući svom atraktivnom izgledu veoma je popularna na Instagramu, gde ima skoro 10.000 pratilaca.

Njihova ljubav traje nekoliko godina, a zanosna plavuša svog izabranika bodri na mečevima kako reprezentativnim, tako i klupskim.

Tiana je ljubiteljka putovanja i svaki slobodan trenutak koristi da spakuje kofere i otputuje na neku lepu destinaciju gde će maksimalno uživati sa svojim voljenim muškarcem.

Turska, Egipat i Grčka su letnje destinacije koje bira, sudeći po fotografijama koje objavljuje na mrežama. Njene fotografije u bikiniju mame uzdahe, a osim toga, ima i odličan stil.

Ovaj par očigledno živi ljubavnu bajku.

Supruga Alekse Avramovića – Teodora

Srce Alekse Avramova ukrala je jedna Teodora, za koju kažu mnogi da je jedna od najlepših žena srpskih sportista.

Njihova ljubav traje od 2016. godine, a prošle godine stali su na ludi kamen. Ceremonija je bila u njihovom rodnom Čačku, a mlada je tada blistala u vrlo sofisticiranoj zatvorenoj venčanici.

Srpski reprezentativac i njegova lepša polovina su gala proslavu organizovali u Čačku uz prisustvo brojnih Aleksinih bivših i sadašnjih saigrača, rodbine i prijatelja.

Teodora godinama prati Aleksu na mečevima i bodri ga sa tribina, a njihove zajedničke fotografije na kojima slave posle njegovih pobeda neretko završe na društvenim mrežama.

Misteriozna lepotica nije aktivna na mrežma, ali zajedničke fotografije na kojima se vidi kako uživaju u putovanjima i svojoj ljubavi mogu se videti na Instagramu kod Avramovića.

Supruga Nemanje Nedovića – Mina

Poznato je da je Nemanju Nedovića osvojila srpska manekenka Mina, koja nosi devojačko Milutinović.

Mina je rođena 26. januara 1995. godine i odrasla je u Smederevskoj Palanci. 2012. godine pobedila je na takmičenju „Miss World Next Top Model“ u Bejrutu, a bila je i lepotica u spotovima Saše Kovačevića za pesme „Slučajno“ i „Noć do podne“.

Uvek je maštala da ostvari saradnju sa brendom Dolce & Gabanna.

U vezu sa tri godine starijim košarkašem uplovila je sa 19 godina, a sudbonosni susret desio se tokom leta 2014. godine.

Venčali su se 2020. godine sklopivši najpre građanski brak, a zatim i crkveni.

Žena Alekse Radanova – Svetlana Bjelan

Aleksa Radanov duži niz godina uživa u ljubavi sa manekenkom i influenserkom Svetlanom Bjelan, a nedavno su svoju vezu ozvaničili brakom.

Oni su se venčali u avgustu na intimnoj ceremoniji, a atmosfera je bila kao u romantičnom fllmu.

Influenserka i jedna od naših najpoznatijih modela izdvaja se po svojoj čistoj lepoti i prirodnim fotografijama koje deli na mrežama.

Svetlana neguje i besprekoran stil, a njen Instagram je prepun inspirativnih stajlinga .

Supruga Marka Gudurića – Aleksandra

Srpski reprezentativac Marko Gudurić jedan je od zapaženijih igrača na Evropskom prvenstvu u košarci. On već nekoliko godina uživa pored lepe Aleksandre Dujović, koja mu je u isto vreme i najveća podrška i oslonac.

Ovaj par je na ludi kamen stao 8. avgusta 2021. godine, a iste godine u decembru su postali i roditelji jednog dečaka.

(Kurir.rs/ Zadovoljna.rs)

Bonus video:

01:17

IGRAČI NAPADAJU SELEKTORA ZBOG MEŠANJA POLITIKE I KOŠARKE! Novinar Kurira uživo sa Filipina o SKANDALU koji trese Mundobasket

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track