MLADA IMALA NEOBIČAN ZAHTEV ZA SVATOVE: Od njih tražila DA NOSE OVO na njenom venčanju, SNIMAK postao viralan, a komentari PLJUŠTE
Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno!

MLADA IMALA NEOBIČAN ZAHTEV ZA SVATOVE: Od njih tražila DA NOSE OVO na njenom venčanju, SNIMAK postao viralan, a komentari PLJUŠTE

Žena -

Svi već očekujemo da, kada odemo na svadbu, vidimo mladu u belom, s sve druge goste obućene svečano, u vesele, vedre boje. Ipak, jedna mlada poželala je da na dan kada ozvaničava svoju ljubav svi budu u crnom.

Dres-kod je bio jasan, gosti su ga ispoštovali, a onda se na TikToku pojavio video koji je podelio pratioce.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/TLC

Gomila ljudi elegantno obučenih u tamnu odeću koja se kreće ka mestu gde se održava venčanje. Video prati napis: „Kada tražite od svojih gostiju da nose sve crno na tvom venčanju i oni ga 'zakucaju'".

Na snimku se dalje vide mlada i mladoženja, oboje obučeni u belo, okruženi deverušama - takođe u crnom, ispred velikog skupa gostiju - takođe u crnom.

Video je dobio četiri miliona pregleda i više od 900 komentara. Mnogi pratioci su bili impresionirani idejom ove mlade, sa komentarom da je verovatno olakšan život i gostima jer je pojednostavio njihov izbor odeće.

- Bila bih srećna da dobijem pozivnicu za venčanje na kojoj piše da "crna odeća" uklanja sav stres traženja nečega za obuću - napisao je jedan gledalac.

Drugi su pohvalili uniformnost i činjenicu da se činilo da svi poštuju kodeks oblačenja, ali jedan jedna odoba pitala da li je mlada dobila bilo kakav otpor od gostiju jer su razmišljali o istoj ideji za sopstveno venčanje?

- Neki nisu razumeli i bili su zbunjeni zašto postoji kodeks oblačenja, ali sam stavila primere i slike na svoju veb-stranicu o tome šta bi bilo dobro obuć - napisala je mlada.

Neki su bili više zabrinuti zbog praktičnosti nošenja potpuno crnog, posebno ba suncu.

Višestruki komentari bili su kritičniji prema celokupnoj estetici ceremonije, a činjenica da je kodeks oblačenja u crnoj boji obično bio rezervisan za mračnije prilike, i smatralo se da daje venčanju pomalo morbidan izgled.

- To daje pogrebne vibracije... venčanja treba da budu šarena - napisao je jedan gledalac videa i dobio 900 lajkova.

Kao odgovor, mlada Busei je napisala:

- Tako mi je žao što se tako osećaš! Hvala Bogu da je to bilo moje venčanje.

Ova dama ima 135.000 pratilaca na "TikTok-u" i nedavno je objavila seriju video-snimaka o svom venčanju, uključujući bliži pogled na crnu odeću svoje deveruše i njenu sopstvenu belu haljinu, ideje za odeću za medeni mesec i klipove sa velikog dana, prenosi "Insider.com".

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:35

ČUDO OD DETETA! Mlada Kineskinja sa samo 13 godina debitovala na međunarodnom takmičenju u VRATOLOMNOJ SPORTSKOJ DISCIPLINI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track