OGLASILA SE PRINCEZA ŠARLIN NAKON GLASINA DA JE NJEN BRAK FIKTIVAN: Ceo svet sada BRUJI o onome šta je REKLA! Evo šta je poručila
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

konačno se oglasila

OGLASILA SE PRINCEZA ŠARLIN NAKON GLASINA DA JE NJEN BRAK FIKTIVAN: Ceo svet sada BRUJI o onome šta je REKLA! Evo šta je poručila

Pop kultura -

Princeza Šarlin oglasila se nakon priča da je njen brak sa princom Albertom II od Monaka samo predstava za javnost. Snaja Grejs Keli i Renijea III izuzetno retko daje intervjue. Ovako je doskočila glasinama.

Princeza Šarlin (45) je za Monaco Matin, u jeku natpisa da je njen brak u krizi, poručila da je "srećna i smirena". Nakon što se godinama borila sa zdravstvenim problemima, bivša plivačica rekla je da je u sjajnoj formi, a da će nastaviti da se bavi sportom čim postane još snažnija i energičnija. Šarlin je sa suprugom Albertom II od Monaka (65) bila tri nedelje na Korzici, a onda se vratila u Monako sa porodicom. Osmogodišnji blizanci Gabrijela i Žak koje ima sa princem, krenuli su u školu. Prema njenim rečima, ona ne živi u Švajcarskoj, intervju je najviše želela da posveti deci, a na indirektan način je doskočila sumnjama o krizi u njenom braku.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

"Prva stvar koja se meni i mom suprugu učinila bitnom bila je da decu naučimo plivanju", rekla je princeza Šarlin pa dodala da ona i Albert II od Monaka ne žele da ćerku i sina izlažu velikom pritisku kako to ne bi zasenilo njihovo detinjstvo.

Princ Albert, Princeza šarlin
foto: Profimedia

Čim je izvor za Voici rekao da poznati par živi odvojeno, Šarlin i Albert koji je i sam pričao o zdravstvenim problemima supruge, počeli su da se intenzivno pojavljuju zajedno u javnosti- objavili su sliku sa decom u čast početka nove školske godine i za devet dana sedam puta bili na javnim događajima.

princeza Šarlin
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin je bila dugo odsutna, mesecima se nije pojavljivala u Monaku. U međuvremenu je Albertova bivša ljubavnica Nikol Kost bivala sve zastupljenija u javnosti. To je pokrenulo glasine da je buknula strast među bivšim ljubavnicima. Možda ni ne čudi što se princ oglasio za italijanske medije: "Šarlin je uz mene. ne razumem sve te glasine koje me bole, o tome da ona živi negde drugde pa da se viđamo samo po dogovoru, to nije tačno".

Kao i uvek, u priči o princezi Šarlin ima toliko oprečnih detalja.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track