SVI SU SE TRESLI ZBOG MOGUĆEG SKANDALA: Najtužnija princeza i LJUBAVNICA na istom događaju! Šikanira joj sina, a sad su se srele
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

MOGAO JE DA IZBIJE SKANDAL

SVI SU SE TRESLI ZBOG MOGUĆEG SKANDALA: Najtužnija princeza i LJUBAVNICA na istom događaju! Šikanira joj sina, a sad su se srele

Pop kultura -

Ceo svet okupiran je dramom unutar britanske kraljevske porodice, koja redovno dobija najveću pažnju svetske javnosti, ali to ne znači da ostale kraljevske porodice nemaju svojih drama i problema.

Među prvima na listi kraljevskih porodica s unutrašnjim dramama i previranjima definitivno su Grimaldijevi, vladari Monaka, za koje se čak godinama šuška da ih prati prokletstvo.

princeza Šarlin
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Prokletstvu Grimaldijevih" nije pobegla ni princeza Šarlin, za koju se u stranim medijima pisalo da je i te kako pokušavala da pobegne, i to tri puta, bezuspešno, pre nego što se ipak udala za princa Alberta, koji je dugo na glasu po raskalašnom životu i koji je priznao dvoje vanbračne dece.

Šarlin je pak rano u njihovom braku stekla nadimak najtužnije princeze jer, uz to što su svet obišle njene uplakane fotografije s venčanja, gotovo nikad se ne smeje na fotografijama.

Poznato je da se Šarlin teško nosila s glasinama o aferama svog supruga, a navodno joj nisu draga ni njegova vanbračna deca, ćerka Džezmin Grimaldi i sin Aleksandar Kosta Grimaldi.

princeza Šarlin
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Posebno je pažnju medija privukao odnos princeze Šarlin i bivše ljubavnice princa Alberta, Nikol Koste, koja je majka njegovog sina Aleksandra, a koja se ne libi da "oplete" po Šarlin pred novinarima.

Jednom prilikom je tako rekla da je narod Monaka voli više nego suprugu princa Alberta.

"Prošle godine su me na jednom događaju u Monaku dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu da smisle', rekla je Nikol.

Nikol Koste
foto: Andy Barnes / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U jednom intervjuu je otkrila da Šarlin navodno ne podnosi njenog sina.

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kad Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", poručila je Nikol, a Albert je navodno pobesneo kad je saznao da je tako nešto iznela u javnost.

Drugi put je pak iskoristila priliku da podbode Šarlin objavivši Albertovu fotografiju s Alekandrom i Džezmin, a sad su se mnogi bojali skandala jer su se supruga i bivša ljubavnica princa Alberta našle na istoj zabavi.

Radi se o 74. Balu Crvenog krsta koji se organizuje u Monte Karlu pod pokroviteljstvom monegaške kraljevske porodice. Zabavu je Šarlin posjetila s princem Albertom, a na listi zvanica bila je i Nikol Koste.

S obzirom na detalje sukoba njih dve koji neprestano cure u javnost, jasno je da su prisutni bili spremni na sve, ali čini se da su se organizatori pobrinuli da nikakvog incidenta ne bude jer se pokazalo da se Nikol i Šarlin nisu srele na zabavi ni u jednom trenutku.

Nikol se ipak pobrinula da njena prisutnost na gala zabavi ne prođe neprimećeno, pa je fotografiju na kojoj na zabavi pozira u glamuroznoj crvenoj haljini podelila na svom Instagramu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track