BIZARNOSTIMA NEMA KRAJA: Modni gigant prodaje POCEPANE MUŠKE GAĆE za astronomsku cifru, još bizarnije je što su pravi HIT
Foto: Shutterstock

ovog puta su preterali

BIZARNOSTIMA NEMA KRAJA: Modni gigant prodaje POCEPANE MUŠKE GAĆE za astronomsku cifru, još bizarnije je što su pravi HIT

Žena -

Nije baba pogrešila kada je rekla da su gaće ogledalo duše, a pogotovo muške! Njen savet devojkama bio je: "Ako hoćete da saznate kakav je kao osoba, prvo mu zavirite u pantalone, a onda procenite šta ćete dalje".

Mislili smo da nas posle pocepanih Guči čarapa ništa ne može iznenaditi? E, pa grdno smo se prevarili! Šta bi rekla da vidi ovu novu Pradinu modnu liniju muških pocepanih gaća? I koji bi savet dala ženama?

Bizarno ili ne?

Prada je predstavila nove gaće koje koštaju oko 650 dolara i izgledaju… pa, kao da ste ih pozajmili od dede. Iza svega stoje kreativni direktori kuće Miuccia Prada i Raf Simons, a napravljene su za kolekciju jesen – zima 2023 / 2024.

Dolaze u dve verzije – bele i sa prugicama. Ali ni to nije sve. Ideja je da ih nosite bez ičega preko, kako bi se video čuveni logo na trouglastoj metalnoj pločici. Eto, sada znate šta je trend. Možda su pogrešili slovo? Hteli su da kažu - sad znate šta je brend? Ili ste samo rob ovog vremena?

Zbog čega su modni hit?

Mada, hajde da uključimo zdrav razum i dodamo malo kritičkog stava kako bismo objektivno procenili modni hit muških pocepanih gaća ove sezone. Prvo, složićete se, ne izgledaju uopšte drugačije od običnih gaća, osim što su pocepane.

Skupim ih, naravno, čini etiketa sa imenom "Prada" pa ako nemate na šta pametnije da potrošite svoj teško zarađen novac, a vi izdvojite 650 evra za njihovu kupovinu.

Ako nemate para za bacanje, a želite da budete u trendu, onda jednostavno pocepajte obične - pamučne nemarkirane gaće koje možete da kupite i za 100 dinara kod bake na pijaci.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track