"AKO SI TI IVANA, DEČKO TE VARA S MILICOM" Beograđanka raskrinkala PRELJUBNIKA iz teretane, gore mreže: "Ne zna kako da te ostavi"
Foto: Printscreen

ŠOK

"AKO SI TI IVANA, DEČKO TE VARA S MILICOM" Beograđanka raskrinkala PRELJUBNIKA iz teretane, gore mreže: "Ne zna kako da te ostavi"

Žena -

Devojka koja se na društvenoj mreži TikTok potpisuje kao Mara juče je podigla pravu prašinu kada je javno raskrinkala momka po imenu Igor, otkrivši da vara svoju devojku sa izvesnom Milicom.

Pomenuta devojka saznala je za ljubavni zaplet u stilu španskih sapunica dok je, kako kaže, radila kardio na traci.

Zbog šokantnosti cele priče, rešila je da nepoštenog momka javno raskrinka, pa je sve detalje ljubavne drame objavila na svom TikTok profilu.

- Zamolila bih TikTok da učini svoju magiju. Uglavnom, sad sam bila u teretani, ne smem vam reći u kojoj, ali teretana je u Beogradu. Ukoliko se ti zoveš Ivana, a dečko ti se zove Igor, samo da znaš da već duže vreme vara sa Milicom. Tebe ne može da ostavi, nju voli. I poenta priče je ta da je Milica sada našla novog dečka i on je očajan i ne zna šta da radi. Hoće da raskine s tobom, hoće da povrati Milicu. Ne znam šta se dešava. Uglavnom, moral ove priče, Ivana, raskini sa njim - poručila je devojka sa TikToka.

Njena ispovest o prevari naišla je na veliki broj odobravajućih, ali i šaljivih komentara.

"Bravo, tako treba... Reci koja teretana, da i mi znamo, želimo nastavak priče, sad će i ovi nevini da nagrabuse..."

Video je samo u toku jednog dana postao viralan i pokupio na desetine hiljada pregleda, a epilog još uvek nije poznat.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track