UMESTO VITAMINA PROGUTALA SLUŠALICU: Kad je shvatila šta je uradila, nastala PANIKA, a njeno objašnjenje je URNEBESNO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

ODMAH ZVALA DOKTORE

UMESTO VITAMINA PROGUTALA SLUŠALICU: Kad je shvatila šta je uradila, nastala PANIKA, a njeno objašnjenje je URNEBESNO (VIDEO)

Žena -

Amerikanka Tejna Barker (52) razgovarala je s prijateljicom i u jednom trenutku shvatila da mora da popije svoje vitamine. U jednoj ruci je držala Apple AirPod slušalicu, a bila je toliko zadubljena u razgovor s prijateljicom da je umesto vitamina progutala slušalicu, piše Unilad.

"Jutros mi se dogodila situacija s kojom se još uvek nisam izborila. Bila sam u šetnji i naletela sam na svoju prijateljicu", rekla je žena u svom TikTok videu. Svoju grešku je shvatila nekoliko sekundi kasnije, s obzirom na to da je slušalicu progutala zajedno s vodom.

"U ruci su mi bile i pilule, a progutala sam svoj AirPod", izjadala se žena svojim pratiocima.

Počela je da paniči i zvala je bolnicu kako bi joj rekli što treba da radi. Lekari su joj objasnili da joj ne preostaje ništa drugo osim da pričeka da slušalica prirodno izađe iz organizma.

"Slažem se s onim što su predložili. Ne znam da li je neko to ikada uradio. Sramota. Ali, uradila sam to, pa ćemo videti šta će se dogoditi. Poslušaću savete profesionalaca. Postoji bonus, još uvek imam svoj pravi AirPod“, rekla je žena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:54

Defektolog Jelena Jovičić u Pulsu Srbije objašnjava kako alkohol i tablete loše deluju na organizam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track