Najnovije vesti

"UMRLA MI JE NA RUKAMA, POSTAO SAM BESKUĆNIK!" Znate ga nasmejanog iz domaćih serija, a krije TEŠKU sudbinu! Slomio se u emisiji
Foto: Pritnscreen Praktična žena

SLOMIO SE PRED KAMERAMA

"UMRLA MI JE NA RUKAMA, POSTAO SAM BESKUĆNIK!" Znate ga nasmejanog iz domaćih serija, a krije TEŠKU sudbinu! Slomio se u emisiji

Pop kultura
14:52h

Glumca Slavišu Čurovića publika je imala prilike da gleda u mnogim serijama. Najviše pažnje privukao je u "Igri sudbine", ali su tu i serije, "Južni vetar", "Stižu dolari", "Bela lađa", serije rađene po romanima Mir Jam itd.

Iako je godinama prisutan na malim ekranima, o njegovom životu se malo toga zna, a Slaviša je jednom prilikom otkrio da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.

Slaviša Čurović
foto: Pritnscreen Praktična žena

- Pre 6 godina, kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao, ne bih opstao. Tad sam se i razveo - ispričao je jednom prilikom Slaviša u emisiji "Praktična žena" i dodao:

- Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao.

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač.

Slaviša Čurović
foto: Sonja Spasić

- Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite - rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio:

- Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu... Majka je bila najbolji čovek na svetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Slaviša Čurović, Tijana Čurović
foto: ATA images

Slaviša je u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako je tada otkrio, u tom trenutku njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:

- Rekla mi je u testamentu majka: "Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše"... Bili smo jako bliski, znaš da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama - eto to nikad nisam čuo - rekao je on pre dve godine i osvrnuo se na razvod kroz koji je prošao:

Tijana Čurović, Slaviša Čurović
foto: ATA images

- Nemojte ljudi da se razvodite, molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina... Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan.

U međuvremenu, Slaviša i Tijana su se pomirili i sada uživaju u čarima zajedničkog života sa svojom mezimicom Tajom.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

03:00

Slaviša Čurović: Andrija Milošević i ja smo verovatno rođaci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track