ORMAR VAM JE KRCAT, A VI NEMATE ŠTA DA OBUČETE? Nema žene koja ne pati od ovog SINDROMA, a evo kako da ga se KONAČNO REŠITE
Foto: Profimedia

POSTOJI REŠENJE

ORMAR VAM JE KRCAT, A VI NEMATE ŠTA DA OBUČETE? Nema žene koja ne pati od ovog SINDROMA, a evo kako da ga se KONAČNO REŠITE

Žena -

Ako često otvarate vrata ormara pa ustanovite da nemate šta da obučete, iako je krcat garderobom, moguće je da patite od tzv. "Nemam šta da obučem" sindroma. I dok se vama čini da garderobe imate premalo, zapravo je imate previše i to je izvor vaših frustracija.

Međutim, mnogi ljudi, posebno žene, toga nisu svesni, pa umesto da se viškova reše, kreću u kupovinu po nabavku novih komada, što dovodi do sve težeg snalaženja u ormaru, kao i do gomilanja odeće koju možda nikad ni ne stave na sebe, čak zaborave da je imaju.

ormar, garderober, garderoba, odeća
foto: Profimedia

Rešenje "Nemam šta da obučem" sindroma je organizacija ormara i rešavanje viškova. Istina, odeće će tada biti manje, ali biće lakše snalaziti se, kombinovati komade i konačno zadovoljan izaći na ulicu.

Dobra ideja je unapred kompletiranje odeće - na jednu vešalicu složite kompletnu kombinaciju i tako redom. Ubacite tu i nakit, torbu, maramu... Sitne dodatke stavite u malu prozirnu vrećicu pa tako okačite na vešalicu.

Devojka, Ormar, Spremanje Ormara
foto: Shutter

Mnogo je lakše odvojiti nekoliko dana i srediti haos, nego svaki dan gubiti vreme i živce pred krcatim ormarom. Takođe, ako znate da uskoro idete na neku svečanu prigodu, unapred isplanirajte šta ćete da obučete i sve pripremite, piše msn.com.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:35

MUŽ JOJ IŠAO U TRENERCI NA SASTANKE, ONA POLUDELA, PA GA POTPUNO TRANSFORMISALA! Influenserka otkrila koja je najgora muška garderoba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track