GUŠILA SE U SUZAMA KAD JE VIDELA ŠTA JE SAČEKALO KUĆI: Uplakana žena objasnila šta se desilo kada je pozvala ovaj servis (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

najavila tužbu

GUŠILA SE U SUZAMA KAD JE VIDELA ŠTA JE SAČEKALO KUĆI: Uplakana žena objasnila šta se desilo kada je pozvala ovaj servis (VIDEO)

Žena -

Svako od nas ima velika očekivanja kada zatraži uslugu i plati za nju dobar novac.

Žene znaju koliko energije i vremena posvećuju čišćenju i održavanju doma, čak i kada im to mogućnosti ne dozvoljavaju. Nažalost nije svako od nas finansijski u mogućnosti da izdvaja novac kako bi plaćao redovno održavanje jednom nedeljno ili barem mesečno.

Enterijer, čišćenje, staklo, pribor
foto: Pexels

Brendi Rouz je poslovna žena i majka troje dece, od kojih dvoje pohađaju školu od kuće. Budući da radi sedam dana u nedelji i da je zatrpana obavezama, odlučila je da pozove servis za dubinsko čišćenje kako bi joj pospremili kuću. Žena je u suzama, na Tiktok mreži, otkrila kako je ostala razočarana i iznervirana zbog rada servisa, odnosno žene koja je došla na njenu adresu da obavi posao.

- Jednostavno nemam vremena za temeljno čišćenje kuće i trebalo je da bude tako očišćena i bila sam uzbuđena što će čistačica doći kući i očistiti je jer jednostavno nemam kad to da radim. Nije bila temeljno očišćena kako sam očekivala, ništa nije temeljno očišćeno. Samo su podovi prebrisani, kreveti namešteni..ne mogu da kažem ni da su obrisani jer nisu.Toliko sam besna, loša sam jer se žalim na servis i da nisam srećna ali za 450 dolara zaista sam očekivala mnogo više - govori u svojoj objavi Brendi dok briše suze sa lica.

Revoltirana Tiktokerka je rekla da je sve to mogla da uradi i sama i da to nije zahtevalo poseban trud. U posebnoj objavi ona je objasnila kako je kuću površinski održavala i da nije bilo razbacanih stvari po kući. Nije bilo prljavog suđa niti šta slično, ali je masne mrlje pronašla na fiokama koje očigledno nisu prošle servis čišćenja.

- Nisi loša zbog toga što se žališ. Bila si opljačkana i traži novac nazad.

- Mislim da dubinsko čišćenje treba da podrazumeva pranje tepiha, skidanje kamenca u kupatilu i slično.

- Zovi vlasnika, vlasnika firme za čišćenje , želimo da znamo ko je. Nisi loša osoba zbog toga!

- Za 450 dolara ja bih imala besprekorne podove i organizovane igračke.

- Za taj novac koji si platila i očekivanja bi trebalo da budu velika! Nemoj da se osećaš loše da ih pozoveš- bili su saveti nekih od korisnika mreže.

Ona je rekla da se zbog nemarnosti i neprofesionalizma spremačice koja je radila kod nje, osećala razočarano i zbunjeno pitajući se da li je ona ikada imala nekog klijenta sem nje.

@brandyy.rose Replying to @Mackenzie Foust ♬ original sound - Brandy

Mlada mama je priznala kako je napravila grešku pronašavši je na društvenim mrežama, gde joj je i zatražila refundaciju troškova zbog loše odrađenog posla sugerišući ženi da joj ona plati razliku između dubinskog i opšteg čišćenja, što je rezulatiralo time da je ta žena blokira.

Kako je Brendi navela u drugim objavama, najverovatnije će voditi pravnu bitku sa njom budući da je ona od te žene dobila krivičnu prijavu i da je iznela niz laži poput tih da je sa njom bio tim ljudi što nije istina, zbog čega je kako je Brendi rekla ovo sve ispalo lošije nego što je trebalo.

(Kurir.rs/SrećnaRepublika)

Bonus video:

05:21

IZGUBILI SMO LJUBAV U ŠOPING MOLU Aksentijević savetuje: Jedina prava odluka pre braka je DA ZNATE OVO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track