Najnovije vesti

NATERALA SINA DA URADI OVO SAMO DA BI DOBILA ŠTO VIŠE LAJKOVA: Nakon ovog snimka izazvala GAĐENJE kod ljudi, hteli da je PRIJAVE
Foto: Printskrin / You Tube

IZAZVALA BES JAVNOSTI

NATERALA SINA DA URADI OVO SAMO DA BI DOBILA ŠTO VIŠE LAJKOVA: Nakon ovog snimka izazvala GAĐENJE kod ljudi, hteli da je PRIJAVE

Žena

Budući da je klip izazvao bes, influenserka je tada odlučila da ga povuče i da privremeno izbriše svoj kanal na Jutjubu.

Ova mama postala je popularna, ali na negativan način, pre dve godine kada je objavila video snimak u kojem je svom detetu naredila da pozira dok plače. Nedavno je ovaj video postao ponovo aktuelan jer su ga neki jutjuberi kritikovali i izrazili gađenje prema njemu.

Mama po imenu Čejen vodila je svoj vlog, na kojem se nalazio sporni snimak. U tom videu, ona je govorila svom sinu Kristijanu, koji je tada imao devet godina, da se "ponaša kao da plače" samo kako bi snimila video, dok se čuje kako dečak odgovara majci da "zapravo plače".

Kako je video izazvao bes i osudu javnosti, influenserka je odlučila da ga ukloni i privremeno obriše svoj Jutjub kanal. Za američki Insajder je izjavila da je želela da se povuče sa interneta i da da prioritet svom detetu.

Nakon petomesečne pauze, Čejen se vratila na svoj kanal i izjavila da video više nije dostupan i da više neće koristiti svog sina u svojim sadržajima.

Ipak, video je ponovo postao viralan na društvenim mrežama, posebno na TikToku i Tviteru, i privukao milione pregleda. Mnogi ljudi nisu bili upoznati sa kontroverzom oko ove influenserke dok se video ponovo nije pojavio.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track