Najnovije vesti

NEMA KRAJA GNUSNIM OPTUŽBAMA! Policija u Londonu pokrenula NOVU ISTRAGU protiv Rasela Brenda: Sve veći broj žena ga prijavljuje
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

prijave se samo nižu

NEMA KRAJA GNUSNIM OPTUŽBAMA! Policija u Londonu pokrenula NOVU ISTRAGU protiv Rasela Brenda: Sve veći broj žena ga prijavljuje

Pop kultura

Detektivi Metropoliten policije službeno su pokrenuli istragu protiv Rasela Brenda nakon što su primile brojne optužbe protiv njega za seksualne prestupe iz celog Ujedinjenog kraljevstva. Nakon istrage koju su sproveli Channel 4 Dispatches i The Sunday Times, iz policije u Londonu saopštili su da su dobili izveštaje o incidentima koji su se prema rečima žena koje su prijavile glumca za nasilje, desili u britanskoj prestonici. Svi navodni prekršaji desili su se pre više godina. Brend negira optužbe.

Rasel Brend
foto: Printscreen YouTube

Policija će pružiti svu potrebnu stručnu podršku ženama koje su podnele prijave protiv Rasela Brenda.

Istragu sprovode detektivi u Centralnom specijalizovanom kriminalističkom odeljenju Met policije.

Rasel Brend
foto: Profimedia

"I dalje ohrabrujemo svakog ko smatra da je bio žrtva seksualnog nasilja, bez obzira koliko davno to bilo, da nas kontaktira. Razumemo da to može izgledati kao težak korak i uvervamo vas da imamo tim službenika specijalista koji su dostupni za savetovanje i podršku", rečeno je iz policije, piše Daily mail.

Rasel Brend
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Istraga je u toku. Podsetimo, ranije ovog meseca četiri žene optužile su glumca Rasela Brenda za silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje. On je negirao te optužbe. U međuvremenu više žena prijavilo ga je za seksualno nasilje.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track