PREŠLA U DRUGU KRAJNOST, A NEKAD BILA VEGANKA: Rekla da je ta ishrana bila najgora odluka u njenom životu, evo i zašto VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

zanimljivo

PREŠLA U DRUGU KRAJNOST, A NEKAD BILA VEGANKA: Rekla da je ta ishrana bila najgora odluka u njenom životu, evo i zašto VIDEO

Žena -

Bivša veganka i studentkinja prava Viktorija Ferez iz Atlante na svom TikTok profilu redovno pokazuje šta jede u sklopu svoje "mesožderske dijete", a u jednom je videu priznala kako joj je odluka da pređe na veganstvo bila najgora u životu.

Viktorija je već sedam meseci na takozvanoj mesožderskoj dijeti, u kojoj se konzumiraju isključivo namirnice životinjskog podrekla (uz vodu i so), bez povrća, voća, biljnih ulja, pa čak i začina.

Požalila prelazak na veganstvo

Bivša veganka tvrdi da je takvom vrstom ishrane izlečila svoje zdravstvene probleme, poput bolova u zglobovima, akni, problema sa sinusima, glavobolje i nadutosti. Viktorija je rekla da se svojevremeno prepustila "veganskoj propagandi" i počela svakodnevno da pije zobeno ili bademovo mleko i da jede povrće.

@vic.ferraz beef short ribs are one of my fav high fat meals #carnivore #fyp #carnivorediet #highfatdiet ♬ original sound - VICTORIA

"Nikad više ne bih podvrgnula svoje telo tome. Priznajem da je najgora odluka u mom životu bila da se složim se da je veganstvo ispravno", otkrila je dodavši da se nikad nije osećala bolje.

Bez voća, povrća i šećera

"Potpuno sam izbacila sve vrste šećera: voće, ugljenehidrate i prerađeni šećer. Ne jedem biljke, ne jedem povrće. Nikad se ne bih vratila toj hrani jer sam se osećala tako loše, a sada se osećam tako dobro", objasnila je.

Sada za doručak jede jaja sa slaninom ili pljeskavicom, pije kafu s maslacem i svake večeri jede odreske.

"Mislim da bi svako ko je zainteresovan za tu ishranu trebao to da istraži i možda to učiniti polaganim izbacivanjem namirnica biljnog porekla i povećanjem mesa i masti", zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track