BOGATI ARAPIN ODLEPIO ZA NJOM I ODMAH JOJ DAO 15.000 EVRA: Od nje je tražio SAMO JEDNU STVAR, evo šta je morala da OBEĆA
Foto: Instagram/ferrerr_emily

NESVAKIDAŠNJI DOGOVOR

BOGATI ARAPIN ODLEPIO ZA NJOM I ODMAH JOJ DAO 15.000 EVRA: Od nje je tražio SAMO JEDNU STVAR, evo šta je morala da OBEĆA

Žena -

Emili Ferer, dvadesetogodišnja Brazilka koja ima profil i na platformi OnlyFans, bogatija je za 15 hiljada evra otkako je jedan njen obožavatelj iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s njom sklopio nesvakidašnji dogovor.

Ona je pomenutom muškarcu zapala za oko takva kakva jeste, zasad potpuno prirodna, te je od nje zatražio da se ne podvrgava estetskoj hirurgiji. Depozit je uplatio 21. septembra, a informaciju je novinarima Globa potvrdio njen savetnik.

Emili je donedavno razmišljala o ugradnji silikona u grudi, ali je nakon intervencije neimenovanog obožavatelja od te ideje odustala. Doduše, to ne znači da se s vremenom neće predomisliti, ali će u slučaju bilo kakvih korekcija tom obožavatelju morati da vrati novac.

Istina, u članku Globa nigde nije navedeno ima li taj njihov dogovor neko vremensko ograničenje, ali Emili je zasad zapravo jako srećna što joj se javio.

“Primetila sam da dosta ljudi počinje da se pretplaćuje na moj sadržaj jer sam 100 odsto prirodna. Čini se da muškarci postaju umorni od devojaka koje su veštačke”, izjavila je.

Emili na TikToku ima milion pratilaca, a na Instagramu 415 hiljada.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track