OTAC ME JE REDOVNO ZLOSTAVLJAO OD MOJE PETE GODINE: Za sve druge je bio GLUMAČKI GENIJE, a za mene ČUDOVIŠTE IZ PAKLA! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOK OPTUŽBE

OTAC ME JE REDOVNO ZLOSTAVLJAO OD MOJE PETE GODINE: Za sve druge je bio GLUMAČKI GENIJE, a za mene ČUDOVIŠTE IZ PAKLA! (FOTO)

Pop kultura -

Pola Kinski, starija ćerka slavnog glumca Klausa Kinskog, 31 godinu nakon očeve smrti odlučila je progovoriti o strašnom zlostavljanju koje je proživljavala od najranijih dana, počevši od svoje pete godine. Kako je ispričala, njen otac, najpoznatiji po ulogama u filmovima Vernera Herzoga, silovao od njene pete godine te da je tortura trajala 14 godina.

Pola Kinski
foto: Profimedia

'Uvek me previše dodirivao, držao me toliko čvrsto uz sebe da sam mislila da ne mogu pobeći. U to vreme imala sam četiri ili pet godina i živeli smo u Minhenu. Instinktivno sam prepoznala da to nije zagrljaj oca, već više od toga', ispričala je.

Klaus Kinski

'On nije bio otac. Čak 99 posto vremena bila sam prestravljena u njegovoj prisutnosti. Bio je toliko nepredvidiv da je porodica živela u stalnom strahu. Počeo me dirati i ljubiti otvorenih usta kad sam bila jako mala, imala sam 5 ili 6 godina', rekla je Pola, koja je glumica i živi u Nemačkoj.

Njen otac je mrtav već 33 godine, a zbog činjenice da njen otac nema priliku braniti se od ovih optužbi, mnogi Poline tvrdnje gledaju sa sumnjom. Ona pak tvrdi da je sve te godine živela u strahu da joj niko neće poverovati, ali da je konačno došao trenutak da o svemu progovori.

Tvrdi da je godinama trpela nasilje, seksualno i fizičko, te da su verbalne uvrede bile gotovo kao dobar dan, piše Stil. Za Guardian je otkrila jezive detalje svoje prošlosti.

'Kao dete sam uvek ćutala jer me je plašio. Zavisila sam od njega i njegove pažnje', rekla je i dodala da joj je otac pričao da je njegovo ponašanje sasvim normalno i da u tome nema ništa loše te da očevi širom sveta rade isto svojim kćerima. Sve je to potanko opisala u svojoj knjizi o ocu koji je 1991. preminuo od srčanog udara.

'Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, tada sam puno plakala', rekla je i dodala da je uvek bila razapeta između poriva da mu ugodi i da ga odbije.

'Napisala sam knjigu jer ne mogu više gledati kako ga hvale i uzdižu iz godine u godinu, morala sam reagovati', rekla je.

Pola Kinski
foto: Profimedia

Kako tvrdi, baš zato što njenog oca smatraju glumačkim genijem i ona je htela pokazati pravo stanje stvari i realnu sliku svog oca.

Njena polusestra Nastasja Kinski, takođe glumica, demantovala je da ju je otac seksualno zlostavljao, no priznala je da ju je zlostavljao na druge načine, te da ju je jednom pokušao seksualno napasti, ali nije uspeo.

Nastasja Kinski
foto: Annette Riedl / AFP / Profimedia

Pola je s 19 godina prekinula sve kontakte s ocem, a kako kaže, kada je umro, bila je potpuno ravnodušna.

'Kad je umro, nazvala me moja majka i nisam ništa osetila. Ni tugu ni mržnju', rekla je te naglasila da želi podstaći druge žrtve zlostavljanja da progovore o svojim tamničarima jer 'to je kao da ste dobili doživotnu robiju'.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track