VENČALI SE KAD JE ON IMAO 18, A ONA 71 GODINU! Upoznali su se na SAHRANI NJENOG SINA i obožavaju se: "Ona je moja lutka" (VIDEO)
Foto: Instagram/garyandalmeda

PAR KOJI RUŠIO STEREOTIPE

VENČALI SE KAD JE ON IMAO 18, A ONA 71 GODINU! Upoznali su se na SAHRANI NJENOG SINA i obožavaju se: "Ona je moja lutka" (VIDEO)

Žena -

Geri Hardvik imao je samo 18 godina kada se 2015. oženio tada 71-godišnjom Almedom, i to samo dve nedelje nakon upoznavanja na sahrani Almedinog sina. Njihova svadbena ceremonija koštala je samo 200 dolara, a od tada svoju ljubav redovno dele na TikToku. Međutim, njihov profil je prijavljen zbog neprimerenog sadržaja.

To ih nije sprečilo da i dalje šire svoju ljubav, a Geri je sada "svojoj lutki" uputio i onlajn čestitku povodom njenog 80. rođendana.

"Uklonili smo neke od naših objava koje su bile prijavljene zbog ‘seksualno eksplicitnog sadržaja‘", otkrio je Geri njihovim vernim pratiocima, kojih imaju više od 50.000.

Uprkos njihovoj velikoj razlici u godinama, par tvrdi da je jako zaljubljen.

"Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove koje smo uvek savladavali, a gledajući unazad, to nas je zaista samo ojačalo", rekao je Geri, prenosi The Sun.

Otkrio je i da su ga oduvek privlačile starije žene, a to je prvi put primetio kad se sa samo osam godina zaljubio u svoju učiteljicu iz škole. Zaljubljeni mladić otišao je toliko daleko da je čak istetovirao svoje i Almedino ime na svojim grudima.

"Almeda je toliko mlada u duši da nam godine nikada ne smetaju, nikada zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišio moje molitve onog dana kada je ona ušla u moj život", rekao je zaljubljeni Geri.

Priznao je i da im 2021. nije bilo lako jer su se oboje borili s koronavirusom, ali činilo se da su se i dobro zabavljali tokom karantina - mazili su se i pevali serenade jedno drugom.

Geri danas ima 26 godina, a njegova supruga je nedavno proslavila 80. rođendan. Svojoj supruzi tepa da je ona "njegova lutkica", a opisuje je kao najčudesniju suprugu na svetu.

"Srećan rođendan najčudesnijoj ženi na svetu. Danas nije samo tvoj dan, nego što je najvažnije, danas slavimo rođenje tako divne i istinske žene zlatnog srca. Ja sam najsrećniji muž jer svakog dana mogu da se probudim pored tebe. Činiš me najsrećnijim čovekom svakog dana i želim uvek da te činim najsrećnijom ženom", poručio joj je putem Instagrama.

"Zaslužuješ ceo svet i do poslednjeg daha ću naporno raditi da ti to i pružim. Svi moji najsrećniji trenuci su upravo trenuci koje delim s tobom. Nadam se da ćeš danas proslaviti najbolji rođendan i nadam se da ćeš uživati u svim svojim iznenađenjima, ljubavi moja. Ti si zaista ljubav mog života i volim te svakim otkucajem svoga srca. Slavimo moju kraljicu! Srećan ti rođendan, lutko moja", zaključio je svoju čestitku.

Geri je takođe otkrio da je svojoj supruzi pripremio čak i romantičnu večeru.

"Losos i vino, stvarno dobro vino, za večeru, rođendanska torta i iznenađenje za moju lutku", otkrio je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track