DANIJELA IZ PANČEVA UDALA SE ZA NBA ZVEZDU: Njihova deca slušaju NARODNJAKE, a evo kako je OSVOJILA SRCE slavnog košarkaša (FOTO)
Foto: Instagram

OSTVARILA SVOJE SNOVE

DANIJELA IZ PANČEVA UDALA SE ZA NBA ZVEZDU: Njihova deca slušaju NARODNJAKE, a evo kako je OSVOJILA SRCE slavnog košarkaša (FOTO)

Žena -

Priča Srpkinje Danijele Rajić dokazuje da snovi mogu postati stvarnost kada se uloži dovoljno upornosti. Ova lepotica, poreklom iz sela Mramorak kod Pančeva, prolazila je kroz mnoge izazove pre nego što je osvojila srce NBA košarkaša Pola Džordža.

Danas, Danijela Rajić uživa u bračnoj idili sa slavnim košarkašem, a svoje zadovoljstvo često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Svojim životom u luksuzu i bogatstvu, ostvarila je snove o kojima je nekad mogla samo da mašta.

Međutim, njihova ljubavna priča privlačila je veliku pažnju medija tokom godina, budući da su bili suočeni s brojnim kontroverzama.

Rođena 12. novembra 1990. godine u Kvinsu, Njujork, Danijela je svojevremeno radila kao go-go igračica na Floridi, gde je i upoznala Pola Džordža tokom njegove posete Majamiju. Njihova veza započela je 2015. godine, a tokom tog vremena, njih dvoje su prošli kroz turbulentne periode.

Jedan od najvećih izazova bio je kad je Danijela ostala u drugom stanju, a budući da je Pol negirao očinstvo, usledila je tužba pred sudom. Nakon što je Danijela rodila devojčicu kojoj su dali ime Olivija, DNK test je potvrdio da je Pol Džordž zaista otac.

Nakon toga, usledile su dodatne pravne nesuglasice, uključujući i tužbu Danijele zbog tvrdnji da joj je Pol ponudio milion dolara kako bi abortirala. Pol Džordž je takođe podneo kontratužbu kako bi dobio starateljstvo nad devojčicom.

Ipak, nakon složenih sudskih procesa, Danijela i Pol su pronašli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. Tokom tog vremena, dobili su još dvoje dece, a nedavno su se i venčali na tajnoj ceremoniji u Italiji.

Pol Džordž je otvoreno zaljubljen u Danijelu, a ova atraktivna crnka srpskog porekla, često ističe svoju vezu sa Srbijom - decu često vodi u srpsku crvku, sluša domaću muziku i vatreni je navijač Partizana.

Inače, Danijela ima i svoj biznis, a zajedno sa partnerkom košarkaša Patrika Patersona Sarom ima kolekciju kupaćih kostima. Svoje modele često pokazuje i na Instagramu gde je prati preko 200 hiljada ljudi.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track