MOJA ŽENA NEĆE DA ČUVA DECU DOK JA IGRAM IGRICE! Muškarac napravio opštu pometnju: Posvađao se sa suprugom i sad traži podršku!
Foto: Profimedia

evo šta je bilo

MOJA ŽENA NEĆE DA ČUVA DECU DOK JA IGRAM IGRICE! Muškarac napravio opštu pometnju: Posvađao se sa suprugom i sad traži podršku!

Žena -

Muškarac na Redditu požalio se da ne razume zašto njegova žena odbija da gleda njihovu decu dok on kod kuće igra video igrice, a kada pokuša da razgovara sa njom, dolazi do svađe.

On je objasnio da su on i njegova supruga zajedno šest godina i da imaju troje dece. Jedno dete ima tri godine, drugo dve godine, a treće pet meseci. Kako kaže, njegova žena je odlučila da bude kod kuće sa njima jer nije želela da odrastaju u vrtiću ili uz dadilju, a njemu se ta ideja dopala zbog njenih minimalnih primanja, pa im je ta odluka uštedela.

tata
foto: profimedia

On trenutno radi od 8 do 18 časova, a kada dođe kući, obično kupa decu i nahrani ih, dok ona završi sa kuvanjem i pospremanjem, što je donedavno bilo uspešno.

- Cenim to što moja žena radi jer nije lako brinuti o troje živahne male dece, pa pokušavam da joj pomognem da se odmori kad god želi. Svake subote ide kod moje sestre ili je pozove i obično samo proveri da li je sve u redu dok ja čuvam decu nekoliko sati, a ona radi šta hoće - napisao je on.

Deca ga prekidaju igrajući igrice

Nedavno ga je prijatelj upoznao sa video igricom koju su zajedno počeli da igraju subotom uveče nakon što deca odu na spavanje i sve je dobro funkcionisalo dok ga prijatelj nije pitao da li bi umesto toga mogao da igra nedeljom ujutru.

Igrice
foto: Think

- Pitao sam suprugu da li može da pazi decu u nedelju ujutru nekoliko sati dok sam se igrao i ona je to uradila nekoliko puta, ali je onda prestala. Deca su stalno dolazila u moju sobu dok sam igrao igricu, a kada sam zvao ženu, ona je samo nastavila da brblja telefonom. Kada sam joj rekao da nije u redu, rekla je da ne mogu očekivati da deca ne žele da provode vreme sa mnom. Rekao sam joj da mi treba vremena za sebe, a ona je odgovorila da su video igrice ionako dečji hobi i da moram da nađem bolji hobi za svoje vreme. Rekao sam joj da ću, ako neće da čuva decu dok se ja igram, otići da se igram negde drugde, na šta je ona poludela jer sam joj postavio ultimatum - napisao je on i pitao druge korisnike za koga smatraju da je u pravu.

Mnogi su mu u komentarima pisali da je u redu što želi malo vremena za sebe, ali nije trebalo da joj postavlja ultimatum.

„Ona ima vremena za sebe, pa bi i ti trebao. Mislim da si ipak to rekao na pogrešan način“, napisala je jedna osoba. "Oboje zaslužujete nekoliko sati za sebe nedeljno. To je fer. Morate bolje da komunicirate i prestanete da postavljate jedni drugima ultimatume", prokomentarisala je druga osoba.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

02:04

TEODORA SE SUSRELA SA SEKUNDARNIM STERILITETOM: Evo šta to znači i kako da besplatno dobijete vantelesnu od Grada Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track