SRAMOTA JE ŠTO TO RADE: Posle Italijana i Bjankina familija OSULA DRVLJE I KAMENJE po kontroverznom paru, ali u pitanju je OVO
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SMETA IM ŠTO IH IGNORIŠU

SRAMOTA JE ŠTO TO RADE: Posle Italijana i Bjankina familija OSULA DRVLJE I KAMENJE po kontroverznom paru, ali u pitanju je OVO

Pop kultura -

Dok su supružnici Bjanka Ćensori i Kanje Vest ovog leta bili u Italiji i svojim kontroverznim odevnim kombinacijama ljutili Italijane, čini se da je još nekome zasmetalo njihovo ponašanje na odmoru.

Naime, Bjanka ima deo porodice u Italiji koji tvrdi da ih je par ignorisao, pa im zameraju što ih nisu posetili dok su bili u Italiji i uživali u Veneciji, Milanu i Firenci.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bjankima rođaka Fabiola Ćensori iz italijanskog primorskog grada Đulijanove govorila je za Daily Mail o tome kako se porodica oseća zanemareno.

„Nisam nikad upoznala Bjanku iako bih volela. Sramota je što nas nije posetila kada je bila na odmoru u Italiji. Mogli smo joj pokazati gde su njen tata, njegova braća i sestre, deka i baka odrasli. Njen tata bio je ovde pre nekoliko godina i imali smo divnu večeru sa celom porodicom, bilo ga je divno videti. Ali za Bjanku i Kanjea nemam komentara. Osećamo se zanemareno.“

Rođaka Andrea takođe je progovorila za Daily Mail o paru.

Bjanka Censori, Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Čula sam od drugih rođaka o njoj i činila mi zabavnom. Zamišljam da bi večera napolju s njom i Kanjeom bila veoma zabavna“, rekla je Andrea i dodala kako se nada da će ih Bjanka posetit sledeći put kad bude u Italiji.

Bjankini deda Filipo i baka Gracija Ćensori emigrirali su iz Đulijanove u 60-im godina prošlog veka sa svoje petoro dece.

Podsećamo, Vest (46) i Bjanka (28) punili su naslovne kada su putovali Evropom zbog svojih oskudnih odevnih kombinacija. Verovalo se da brak para nije legalan jer nisu predali venčani list, ali prošle nedelje objavljeno je da su se legalno venčali u Kaliforniji 20. decembra 2022. Par je dobio „poverljivu dozvolu za venčanje“ jer su želeli tu posebnu ceremoniju održati što privatnijom.

Bjanka Ćensori
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Ye je mega zvezda već godinama, a njegov prvi brak bio je s nekim ko skoro celo vreme živi ispred kamere“, izvor je rekao za Daily Mail, kako piše Page Six.

Bjanka i Ye imaju drugačiju energiju. Jako su privatni, veoma privrženi i posvećeni jedno drugom. Mislim da oboje žele vreme samo za njih.“

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par se venčao zbog religijskih razloga kako bi mogli „biti intimni“, izveštava US Weekly.

Vest je ranije bio u braku s Kim Kardašijan s kojom se razveo 2021., a s njom ima četvoro dece – Nort (10), Sejnta (7), Čikago (5) i Psalma (4).

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track