DADILJA RASKRINKALA OCA PRELJUBNIKA: Sve je mogla da očekuje, ali OVAKVU REAKCIJU majke deteta koje čuva nije ni za TRI ŽIVOTA
Foto: Profimedia

UVEK JE KRIV GLASNIK

DADILJA RASKRINKALA OCA PRELJUBNIKA: Sve je mogla da očekuje, ali OVAKVU REAKCIJU majke deteta koje čuva nije ni za TRI ŽIVOTA

Žena -

To je situacija u kojoj svi volimo da mislimo da bismo rekli istinu ako bismo se ikada našli u njoj, ali šta se događa kada bi to moglo da vas košta posla?

Jedna dadilja se našla upravo u ovakvoj nevolji - uplašena da je zauvek izgubila posao jer je priznala istinu jednom od svojih poslodavaca. Naime, 23-godišnja dadilja nedavno je bila u restoranu sa svojim dečkom, kada je ugledala oca deteta koje čuva kako se ljubi sa ženom za koju kaže da definitivno nije detetova mama, piše Mirror.

dadilja
foto: Profimedia

Ostavljena s dilemom treba li detetovoj mami da kaže čemu je svedočila - dadilja se sada pita da li je donela pravu odluku. Na Redditu je objasnila kako je svog dečka naterala da odu iz restorana čim je videla poljubac. Dodala je i kako je porodica poznaje otkad je dete imalo mesec dana, pa ih je jako dobro znala.

Incident se dogodio u subotu uveče, a ona je priznala da ju je sledećeg dana mučilo šta učiniti. U svojoj objavi je otkrila da je detetovoj mami u ponedeljak ispričala šta je videla ujutru.

neverstvo, prevara, preljuba
foto: Shutterstock

"Ušla sam, duboko udahnula i samo objasnila šta sam videla. Nadala sam se da će mi možda reći da je njihova veza otvorena ili da se već rastaju, ali nažalost, to se nije dogodilo. Odmah su joj potekle suze na oči i samo je odmahivala glavom u neverici, a stalno me pitala jesam li sigurna da sam videla baš njega. Rekla sam joj da jesam, a ona je i dalje plačući otišla na posao", ispričala je.

No, uprkos tome što je dadilja mislila da radi ono što je najbolje, završila je svoju objavu objasnivši da se detetova mama vratila s posla i da je bila "hladna" s njom, te od tada s njom nije razgovarala.

"Kasnije te večeri dobila sam poruku u kojoj je pisalo da će ona i dete ostati kod njenih roditelja nedelju ili dve i da im neće biti potrebna dadilja dok se ne vrate. Nisam primila bilo kakvu dalju komunikaciju od nje", dodala je.

Dadilja
foto: Profimedia

Dadilja je postavila pitanje da li je pogrešila što je rekla istinu, a mnogi su stali u njenu odbranu.

Komentarišući ispod objave, jedan korisnik je rekao: "Učinili ste pravu stvar, ali verovatno ćete morati da se nosite i s posledicama. Ponekad činiti pravu stvar ima negativne posledice."

Druga osoba je komentarisala: "Porodica se možda raspada pa možda više nemaš posao dadilje, ali to nije tvoja krivica. Učinila si pravu stvar. Da sam ja na mestu te žene, htela bih da mi se kaže." Treći je dodao: "Glasnik je uvek negativac. Žao mi je što ste na teži način naučili da činiti pravu stvar nije uvek dobro."

(Kurir.rs/ Mirror/ Večernji.hr)

Bonus video:

01:28

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track