DA LI TO ISPRAVNO RADITE: Ovo MORATE da znate kada ljuštite povrće i voće!
Foto: Promo

DA LI TO ISPRAVNO RADITE: Ovo MORATE da znate kada ljuštite povrće i voće!

Žena -

Sigurno ste se susreli sa situacijom kada koristite ljuštilicu za povrće i komadići lete naokolo stvarajući nered. Ali postoji JEDNOSTAVNIJI trik koji će vam omogućiti da ljuštite povrće brže, bez nepotrebnog nereda. Sve što trebate učiniti je OVO!

Ima li boljeg načina za brzo i efikasno ljuštenje povrća bez nereda svuda po kuhinji? Upoznajte revolucionarnu ZATVORENU LJUŠTILICU! Da, dobro ste pročitali, sada je dostupna za sve ljubitelje ukusnog obroka i čiste kuhinje. S obzirom na to da ima čep na vrhu, sve što oljuštite ostaje unutar nje, bez nepotrebnog rasipanja svuda po kuhinji. Zamislite, oljušteno povrće bez nereda!

Danas, ako naručite putem linka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999, dobijate čak 2 ljuštilice po ceni 1.

hangar
foto: Promo

Osim što ćete biti brži u pripremi hrane, čišćenje nakon ljuštenja će biti mnogo jednostavnije. Zahvaljujući inovativnoj ljuštilici, moći ćete da uživate u procesu pripreme obroka i da istovremeno zadržati svoju kuhinju urednom.

Ono što je posebno sjajno kod ove ljuštilice je što oštrica nikada ne dolazi u kontakt s vašim rukama, eliminišući rizik od povreda koji je prisutan kada koristite nož. S njom možete ljuštiti različito povrće i voće bez straha od posekotina.

I da, imamo posebnu ponudu za vas: danas, ako naručite putem linka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999, dobijate čak 2 ljuštilice po ceni 1! Jednu možete zadržati za sebe, a drugu pokloniti nekome kome želite da olakšate pripremu hrane. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu!

hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track