EPSKA OSVETA! 15 GODINA UNIŠTAVALA ŽIVOT MUŠKARCU SAMO ZBOG 1 STVARI: "Čak sam uverila i njegovu verenicu da ga OSTAVI" (VIDEO)
Foto: PRintscreen TikTok

HAOS

EPSKA OSVETA! 15 GODINA UNIŠTAVALA ŽIVOT MUŠKARCU SAMO ZBOG 1 STVARI: "Čak sam uverila i njegovu verenicu da ga OSTAVI" (VIDEO)

Žena -

Linda Soli Hard na svom TikToku je otkrila da je bila ljuta na muškarca 15 godina te mu se tokom njih osvećivala jer je pljunuo njenu prijateljicu, piše Mirror.

Ona je pre 15 godina izašla uveče sa svojim društvom u jedan stand-up klub, a njena prijateljica je, dok je ustajala, slučajno udarila stolicom muškarca koji je stajao iza nje te je on zbog toga polio pićem.

veza, par, svađa
foto: Profimedia

"Brutalno ju je izveđao. Nije želeo da čuje njeno izvinjenje te ju je pljunuo. Kad je moja prijateljica otišla u WC da se opere, počela sam mu vrištati u lice, a on je i mene izvređao", otkrila je Linda koja je bila toliko besna da je kasnije muškarca našla na Fejsbuku te je saznala da je veliki obožavatelj dve popularne serije.

"To je bilo u vreme kad su se one emitovale jednom nedeljno i sve biste učinili da izbegnete spojlere", kazala je.

Slala mu je poruke koje su ga razbesnele

Linda je preko raznih foruma pronašla sadržaj serija te je napravila niz lažnih Fejsbuk naloga i onda je muškarcu slala poruke sa spojlerima svake nedelje. To ga je jako razbesnelo, no ona mu je i dalje nastavljala slati poruke.

muškarac, čovek, smešno
foto: Profimedia

"Blokirao bi me, no ja bi napravila drugi profil i nastavila bi mu slati spojlere. Bilo mi je tako zabavno, toliko da sam to radila nekoliko meseci", otkrila je. Linda je bila zadovoljna i nastavila je sa svojim životom. No, ostala je u šoku kad se muškarac pojavio na jednom od predavanja na njenom fakultetu.

"Počeo je da sluša sa mnom politologiju, a on je đavolji advokat za sve. Svako loše mišljenje koje na svetu postoji, on ga ima! Pa sam sebi rekla 'Oh, zašto sam prestala zagorčavati život ovom tipu? Stvarno ga mrzim!'", ispričala je Linda.

No, na njenu veliku žalost muškarac je prestao da deli svoje interese na društvenim mrežama. Ipak, jednog dana je sela iza njega te je uspela da vidi njegovo korisničko ime za Reddit. Tako je saznala njegove interese te mu je opet porukama zagorčavala život.

Nakon što su predavanja završila, Linda je nastavila dalje sa svojim životom i nije razmišljala o muškarcu osam godina. Sve dok nije saznala da se prijateljičina prijateljica verila za tog čoveka te su bili "prilično blizu venčanja".

'Ne biste trebali napadati žene!'

"Ulogovala sam se na njegov Reddit da vidim je li još uvek aktivan na njemu i imala sam šta i da vidim! Delio je prilično zlokobne stvari vezane za verenicu", otkrila je.

Svađa, Manipulator
foto: Shutterstock

Linda je priznala da je te stvari smatrala toliko jezivima i bezobzirnima da se osećala prisiljenom da to podeli s njegovom verenicom.

"Da se radi o vašem partneru, hteli biste to znati. Njegovoj verenoco poslala sam poruku s jednog od mojih lažnih profila. 'Hej, trebala bi pogledati ovo', napisala sam joj i poslala skrinšotove njegovih jezivih objava'", ispričala je.

Linda je otkrila da je ona nakon toga raskinula veridbu. "Kasnije sam videla da ima prekrasnu decu i uspešan posao i čini se da ima sretan brak, barem na društvenim mrežama. I prekrasna je. A što se muškarca kojem sam zagorčavala život tiče, ne znam gde je i šta radi", otkrila je.

"Ne biste trebali napadati žene i nazivati ​​ih ku*kama", poručila je Linda za kraj.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track