IMA 66 GODINA I SVI MISLE DA JOJ JE UNUKA SESTRA! Jako je zgodna, a muvaju je i klinci od 18: Šokiram se kad čujem ponude...
Foto: Printscreen

foto

IMA 66 GODINA I SVI MISLE DA JOJ JE UNUKA SESTRA! Jako je zgodna, a muvaju je i klinci od 18: Šokiram se kad čujem ponude...

Žena -

Australijska baka postala je senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj posvećenosti fizičkoj aktivnosti i fitnesu. Lesli Maksvel, koja ima 66 godina i živi u Melburnu, redovno provodi vreme u teretani, a zahvaljujući posvećenosti vežbanju izgleda zaista impresivno.

Njeno stanje i izgled oduzimaju dah, a privlači veliku pažnju, posebno suprotnog pola, među kojima je popularnija od svoje unuke. Lesli na svom Instagram profilu redovno deli provokativne i golišave fotografije, a većina ih je snimljena u teretani, gde najradije trenira sa unukom Tijom.

Zanimljivo je da je Tija, inače vrlo otvorena unuka, priznala da joj je baka ozbiljna konkurencija kada je u pitanju privlačenje pažnje muškaraca.

- Zovu me čak i 18-godišnjaci, što je zaista smešno. Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvatam kao kompliment, kul je da sam čak i zanimljiva - rekla je Lesli, koja te poruke smatra komplimentima.

I dok Tiju zabavlja ogromna pažnja koju njena baka dobija na Instagramu, Leslina ćerka Vanesa, koja se baš i ne bavi fitnesom, nije toliko oduševljena maminim objavama na društvenoj mreži.

- Ona je i dalje moja mama, nije kao da je ćerka tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se menja, samo da sve malo 'omekša' - kaže Vanesa. S druge strane, Lesli svoje objave na Instagramu smatra delom svog posla.

- Zaista volim fitnes i uvek sam u teretani u oskudnoj odeći, ali se i takmičim pa sam navikla da budem na sceni u malom bikiniju. Nije mi problem da pokažem takve fotografije. Ne stidim se svog tela. Moram da budem proizvod u koji verujem. Ne želim da se prikrivam i ako hoću da pokažem svoje telo pokazaću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš, zašto ne bi bili 'na vrhu sveta' - rekla je ona.

Lesli je odlučila da postane lični trener kada je imala 48 godina i pobedila je na svom prvom takmičenju u fitnesu te godine. On smatra da svoj mladalački izgled duguje strogom fitnes režimu i činjenici da trenira najmanje pet puta nedeljno. Nekada je radila kao šminker i na promocijama, a danas je mnogima postala inspiracija zahvaljujući svom životnom stavu i posvećenosti fizičkoj aktivnosti.

(Kurir.rs/jutarnji.hr)

Bonus video:

01:53

BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja