MOJA ŽENA ŽELI DA IMAMO INTIMNE ODNOSE SAMO VIKENDOM! Iskrena ispovest muža: Jako mi je privlačna, ali me jako ubija jedna stvar!
Foto: Shuttertock

evo šta je problem

MOJA ŽENA ŽELI DA IMAMO INTIMNE ODNOSE SAMO VIKENDOM! Iskrena ispovest muža: Jako mi je privlačna, ali me jako ubija jedna stvar!

Žena -

Mnoge je pomalo sramota da govore o problemima koje imaju u bračnoj spavaćoj sobi, pa se tako odlučuju na to da se jave psihološkom savetniku magazina The Guardian u potrazi za nekim savetom. Ovaj put se radi o jednom nezadovoljnom mužu koji ističe da njegova žena retko kada želi da ima intimne odnose - a kad može da ih ima, postoji mnogo različitih uslova koje čovek mora da ispuni.

Mi njegovo pismo, i muku koju ima u svom braku, prenosimo u celosti.

Seks
foto: Shutterstock

- Volim je i smatram je još privlačnijom nego kada smo se upoznali. Ali ne mogu da živim sa ovim pravilima. Moja supruga i ja smo u braku više od 10 godina, ali nedavno su naši nagoni otišli ​​u različitim pravcima. Moja želja da imam intimne odnose sa njom je sve veća, ali to nije uzvraćeno. Rekla je da možemo da imamo intimne odnose samo tokom vikenda, ali da to ne treba planirati jer više voli spontanost. S obzirom na to da imamo dvoje dece sa puno hobija i aktivnosti, kao i sopstvenih interesovanja, mogućnosti čak i planiranog intimnog odnosa su ograničene. Postajem napet na pomisao da nema intimnosti i može da postane poprilično stresno kako vikend odmiče. Svaki predlog da bismo to mogli da uradimo radnim danom se odmah odbija. Duboko volim svoju ženu i smatram je još privlačnijom nego kada smo se upoznali. Ali ova situacija je veoma teška i nisam spreman da zauvek vodim nezadovoljavajući intimni život - napisao je on.

U pismu se požalio tražeći savet, a psihoterapeutkinja Pamela Stivenson Konoli mu je napisala sledeći odgovor.

Seks
foto: Shutterstock

- Intimni odnosi mogu da postanu carstvo u kojem par vodi borbu za moć, i to može da bude istina za vas i vašu ženu. S obzirom na vaš zauzet život, uz stres i neizvesnost vaših porodičnih obaveza, nisam iznenađena što se osećate frustrirano i što vam nedostaju opcije. Vrlo je verovatno da vaša žena odbija da ima intimne odnose jer je u realnosti umorna, preokupirana ili preopterećena. Umesto da pokušavate da se uklopite u njene zahteve ili da pregovarate o vremenu koje ćete da odvojite za intimnost, mislim da bi bilo najbolje da pokušamo da sagledamo širu sliku – što bi u idealnom slučaju bilo urađeno putem savetovanja za parove. Verovatno postoji neka neravnoteža između vas koja se ispoljava u spavaćoj sobi i bilo bi važno da dođete do zaključka svega toga pre nego što se vaš intimni život može obnoviti, odgovorila je psihoterapeutkinja.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track