DOŽIVELA JE UDARAC OD KOJEG STRAHUJE SVAKA ŽENA! Irina Šajk nije oduševljena novom devojkom Bredlija Kupera: Zamenio je mlađom
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

trudi se da bude u najboljem izdanju

DOŽIVELA JE UDARAC OD KOJEG STRAHUJE SVAKA ŽENA! Irina Šajk nije oduševljena novom devojkom Bredlija Kupera: Zamenio je mlađom

Pop kultura -

Irina Šajk, bivša partnerka Bredlija Kupera, nije baš oduševljena njegovom vezom sa Điđi Hadid, prenosi "Page Six".

- Irina nije srećna jer Bredli izlazi sa još jednim supermodelom, i to još mlađim od nje. To ju je zateklo nespremnu - rekao im je dobro obavešten izvor.

Irina Šajk
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako pišu, Šajk (37) izgleda da koristi svaku priliku da je fotografišu paparaci i da bude u najboljem izdanju, čak i kada prati njihovu šestogodišnju ćerku Leu De Sene u školu.

- Kao da kaže: 'Vidi, dušo, još sam vruća' - rekao je izvor za Page Six. Bivši par, koji je u prijateljskim odnosima, počeo je da se zabavlja 2015. godine, a raskinuo je 2019. godine i navodno su od tada zajedno.

Očigledno bi trebalo da provedu Noć veštica zajedno, kao što su nekada provodili praznike. Krajem avgusta, Šejk i Kuper su viđeni zajedno na odmoru u Italiji, sa koje je Irina objavila foto sesiju u toplesu. Nedavno je lepotica "Sports Illustrated Swimsuit" bila romantično povezana sa NFL legendom Tomom Brejdijem nakon njegovog razvoda od Žizel Bundhen. Međutim, izgleda da to više ne traje. Prema "Page Six", Šejk se nada da će se na kraju pomiriti sa Kuperom zbog „godina uloženih u vezu“. Međutim, drugi izvor im je rekao:

- Šejk i Kuper nisu toliko dugo zajedno. Imaju dete i to je to. Oni su najbolji prijatelji.

Điđi Hadid
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

U međuvremenu, Kuper (48) i manekenka Hadid (28) su prvi put primećeni zajedno 5. oktobra u njujorškom restoranu Via Carota. Nekoliko dana kasnije, navodno su proveli vikend u vili Tejlor Svift na Roud Ajlendu i iskoristili je kao svoje „tajno ljubavno gnezdo“. Hadid ima trogodišnju ćerku Kai sa bivšim dečkom Zainom Malikom.

(Kurir.rs/jutarnji.hr)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track