PENZIONERKA MIRA VEĆ 15 GODINA ŽIVI SA BIVŠIM MUŽEM I NJEGOVOM NOVOM ŽENOM: Dok sam ja radila, on je ŠVRLJAO!
Foto: Shutter

nije joj bilo lako

PENZIONERKA MIRA VEĆ 15 GODINA ŽIVI SA BIVŠIM MUŽEM I NJEGOVOM NOVOM ŽENOM: Dok sam ja radila, on je ŠVRLJAO!

Žena -

Penzionerka Mira (68) radila je u radnji u malom mestu i život joj nije bio naklonjen. Rano je ostala bez roditelja, a ušteđevinu je trošila na školovanje dece u gradu. Zbog svega toga nije mogla da se finansijski osamostali i bila je prinuđena da ostane sa bivšim mužem.

Zbog loše materijalne situacije, Mira nije mogla da iznajmi stan, pa je bila prinuđena da prihvati ponudu da ostane u delu kuće koji je nekada delila sa sada već bivšim suprugom, piše Moje vrijeme.

žena, starija žena, ruke, mobilni telefon, telefoniranje
foto: Profimedia

- Celog života sam radila u zanatu u malom mestu, a muž je radio u nabavci i magacinu u jednoj firmi u našoj blizini. Prihodi su nam bili ispod proseka, ali smo dvoje dece mogli da pošaljemo u grad na školovanje. Platite prevoz, platite stan, obuci ih, obuj, daj svima džeparac i ušteđevina ode. Tada smo se baš zasitili i počeli su bračni problemi - rekla je ona, otkrivajući da se njen suprug "spetljao" sa menadžerkom poslovanja preduzeća u kome je radio.

- Tek smo prešli pedesete, i on je radio nabavku, pa je ponekad i menadžerka išla sa njim. Kafica ovde, kafica tamo i eto nevolje, spetljali su se. Prvo sam jedva primetila, radila sam petkom, praznicima i popodnevne smene, nisam ni pomišljala da će tako negde švrljati - istakla je Mira, kojoj je suprug konačno priznao neverstvo.

"Živ čovek se na sve navikne"

- Verujte, ja ovde nemam nikog svog, dvoje dece mi je bilo u studentskom domu na fakultetu, nisam imala primanja, oprostila bih mu da me je molio za oproštaj. Ali nije. Rekao mi je da mogu da ostanem u malom delu njegove kuće, dok se ne snađem, ali da će on živeti na spratu sa svojom novom ženom - rekla je ona. Mira je pristala na ponudu bivšeg supruga jer nije imala drugo rešenje.

0147597664, starija žena, tuga, plač, plakanje, žena
foto: Profimedia

- Imala sam plactu od 3.400 kuna (oko 450 evra). Da sam išla u najam, ne bih mogla da živim od onoga što mi je ostalo za život, niti da se borim za svoju decu i plaćam im dom i sve što im treba. Niti sam mogla da nađem bolji posao nego tokom te krize sa srednjom trgovinom, nisam mogla da biram - rekla je ona. Mira nije imala ništa svoje, a kuća je pripadala njenom mužu. Sa njim i njegovom novom suprugom živi već 15 godina.

- Nisam imala za šta da se sudim, kuća je bila njegovo nasledstvo od bake. Uzela sam nešto nameštaja koji sam kupila. Bilo je to u početku nezamislivo, ali se živ čovek na sve navikne. Čekala sam penziju tamo, a sad nemam ni 400 evra penzije, kud ću? Na svu sreću, imam i svoj ulaz, to mi je dalo mir da ne moram da ih srećem ni viđam. Iako se pozdravljamo kada moramo - rekla je ona.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track