ALEKSA JE OSTAVIO CIGARETE: Prestao sam da pušim posle 18 godina za 2 meseca!
Foto: PRomo

ALEKSA JE OSTAVIO CIGARETE: Prestao sam da pušim posle 18 godina za 2 meseca!

Žena -

Želim da podelim svoju priču o tome kako sam uspeo da se oslobodim nikotinske zavisnosti i ostavim cigarete zauvek, jer znam koliko i muškaraca i žena ima ovaj porok, a koliko problema on nosi sa sobom.

Većina vas koji pušite zna koliko je teško izaći iz tog začaranog kruga. Bio sam pušač gotovo dve decenije, i svaki pokušaj prestanka bio je osuđen na neuspeh. Pokušavao sam nikotinske zamene, pa čak i hipnozu, ali nikada nisam uspeo da ostavim cigarete.

Devojka mi je jedan dan donela magnete protiv pušenja i moram priznati da mi je najpre to zvučalo smešno. Bio sam skeptičan, kao i kod svakog drugog proizvoda koji mi je obećavao olakšanje, a ništa doneo. Međutim, osećao sam da moram da pokušam još jednom.

Pre nego što sam počeo da ih koristim, želeo sam da znam kako uopšte magneti mogu da mi pomognu da prestanem da pušim. Pisalo je da stimulišu određene tačke na uvetu, izazivajući oslobađanje endorfina, hormona sreće. To je bila zamena za nikotin, i zaista, ja sam primetio da se moja želja za cigaretama postepeno smanjuje. Moram priznati, prvih nekoliko dana bilo je teško, ali sa svakim novim danom sve lakše.

HAngar.rs
foto: PRomo

Nakon nekoliko nedelja korišćenja, počeo sam da primećujem da su mi cigarete postale manje važne. Nisam više razmišljao o njima čitavo vreme, a broj popuštenih cigareta je drastično opadao. Na kraju, prestao sam potpuno da pušim.

Ne mogu vam opisati moju radost što sam konačno slobodan od nečega što me držalo u šaci toliko godina. Osećam se zdravije, srećnije. Ovaj proizvod mi je promenio život. Niko nije primetio da ih nosim, ja sam zaboravljao da ih imam na sebi jer su mi van vidokruga (na uvetu), a ipak “rade posao”.

Prestanak pušenja nikada nije bio lakši. Osećam se kao nov čovek, i nadam se da ćete svi vi koji želite da se rešite ove loše navike uskoro doživeti isto. Postoji mnogo sličnih, ali raspitao sam se kod devojke gde je ove moje tačno kupila, pa ostavljam i vama link da znate gde možete da ih nabavite. Možete online OVDE da ih porućite, a možete i da pozovete na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track