SARI JE JEDAN VOZ OTKINUO RUKU, A DRUGI NOGU: Kukala je i dozivala upomoć, ali NIKO JE NIJE ČUO, sada živi svoj drugi život
Foto: Printscreen/ Instagram

ispovest žene zvane hrabrost

SARI JE JEDAN VOZ OTKINUO RUKU, A DRUGI NOGU: Kukala je i dozivala upomoć, ali NIKO JE NIJE ČUO, sada živi svoj drugi život

Život -

Saru de Lagard iz Londona udarila su dva voza kada se okliznula i pala u procep između perona i voza u septembru 2022. godine.

Nesrećna žena je prilikom pada polomila nos i dva prednja zuba, ali tu se njena agonija nije završila.

Ubrzo nakon pada, jedan voz je krenuo iz stanice Haj Barnet i pokidao joj desnu ruku, a Sara je bila svega svesna do detalja.

Uprkos njenom kukanju i pozivima upomoć, niko je nije čuo. Povređena žena je sve vreme pokušavala da dozove nekog, ali nije bilo odgovora. Onda je i drugi voz ušao u stanicu i otkinuo joj desnu nogu.

- Ja sam još bila pri svesti i nakon toga odlučna da se vratim kući. U mislima su mi bile moje dve ćerke koje sam čula da mi govore: "Mama, moraš da dođeš kući" - navela je.

Sara je u tom stanju ostala da leži na pruzi još 15 minuta nakon što ju je neko primetio, a Hitna pomoć je stigla kroz sat vremena.

- Mnoge stvari su odložile moje spasavanje - dodala je.

Naime, zaposleni na železnici su morali prvo da onemoguće rad dalekovoda kako bi se bolničari spustili na prugu i pružili ženi adekvatnu pomoć.

- Rečeno mi je da je gašenje struje trajalo dugo jer nisu znali kome da se obrate. Bilo je toliko grešaka u tom trenutku. Ja sada moram da živim sa činjenicom da je neko mogao da me pronađe i spase sa polomljenim nosem - objasnila je Sara.

Sara sada ima robotsku ruku i protetičku nogu, a svakog dana objašnjava sebi da je preživela sa nekim razlogom.

- Držim se činjenice da ako sam preživela, to je iz nekog razloga, a sada se trudim da istaknem na sve načine da bezbednosne procedure koje londonski metro ima, nisu dovoljne, inače, ja ne bih bila ovde sa ovakvim povredama - istekla je.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track