MOJ MUŽ JE PRVE BRAČNE NOĆI SPAVAO S MOJOM DRUGARICOM: Ono što se posle dogodilo promenilo mi je život IZ KORENA
Foto: Instagram

NEKONVENCIONALNA VEZA

MOJ MUŽ JE PRVE BRAČNE NOĆI SPAVAO S MOJOM DRUGARICOM: Ono što se posle dogodilo promenilo mi je život IZ KORENA

Žena -

Većina parova zavetuje se na vernost na dan venčanja, ali jedan par je odlučio da prvu bračnu noć malo provede malo drugačije, kada je mlada ohrabrivala muža da ima seks s njenom prijateljicom.

Kejtin suprug Den prvi je izneo ideju o svingeraju.

- Bila je malo šokirana, ali na kraju je sve uspelo. Ljubomora je deo toga, čini stvari uzbudljivijima - rekao je.

Kejti je očekivala da će biti ljubomorna kada je prvi put videla muža kako ima seks s drugom ženom, ali zapravo je priznala da joj je to bilo jako uzbudljivo. A venčanje para bilo je sve samo ne konvencionalno.

- Na kraju smo odveli jednu od mojih deveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i na kraju imali seks utroje s njom, bilo je jako zabavno - priznaje Kejti.

Međutim, Kejtina porodica odlučila je da ne prisustvuje ceremoniji. Kad je s njima prvi put razgovarala o svom svingerskom načinu života, bili su vrlo uznemireni i mislili su da je to "grozno", ispričala je.

Kaže da se sada pomirila s tim razočaranjem.

- Dugo sam se mučila s činjenicom da moja porodica nije došla na moje venčanje. Ali onda pogledam po sobi i pogledam fotografije i vidim koliko su svi bili srećni zbog mene i svi nas vole takve kakvi jesmo - ističe ona.

Seks partnerka na Kejtinom venčanju bila je njena bliska prijateljica Kirsti, koja deli Kejtin i Denov entuzijazam za zamenom partnera. Kirsti i njen suprug Tom upoznali su se na aplikaciji za upoznavanje partnera pre devet godina i ubrzo nakon toga venčali, ali tek nakon što su bili u braku nekoliko godina otkrili su da dele interesovanje za svingeraj.

Kirsti kaže da su mnogi zainteresovani za otvorene brakove, ali većina nije sigurna kako da pokrene tu temu s partnerom. Kirsti i Tom se redovno druže s drugim parovima, četiri ili pet nedeljno, a posebno su bliski s Kejti i Denom.

- To je samo normalno prijateljstvo, kao i svako drugo prijateljstvo, iako delimo žene i tako to... - kaže Tom.

Četvorka je odmah "kliknula" kad su se sreli na odmaralištu za svingere.

- Volim da delim svog muža. Za mene je to više kao mali trenutak ponosa - priznaje.

Kirsti i Tom, iz Bernlija, pažljivo se pripremaju za svoje noći s drugim partnerima, unose piće, pripremaju grickalice i čiste sve svoje igračke za seks.

- Bili smo otprilike dve godine u vezi kad smo odlučili da se otvorimo i istražujemo. Tek u petoj ili šestoj godini zapravo smo se udubili u to i počeli da upoznajemo druge - kaže Kirsti.

- Najviše uživam jer nas je to zbližilo - dodaje Tom, dok se Kirsti složila da ih njihova otvorenost i zajedničko poštovanje čini "boljim parom od svih ostalih", donosi Daily Star.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:29

VEĆ 2040. GODINE NIJEDAN PAR NEĆE MOĆI DA ZAČNE SPONTANO!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track