DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI RAZLOG ZA RAZVOD? Deka u 99 godini podneo zahtev, pa optužio suprugu koja ima 96 godina, ZBOG OVOGA!
Foto: Profimedia

furiozno je besan

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI RAZLOG ZA RAZVOD? Deka u 99 godini podneo zahtev, pa optužio suprugu koja ima 96 godina, ZBOG OVOGA!

Žena -

Skoro 100-godišnji anonimni baka i deda iz Italije odlučili su da prekinu svoju višedecenijskom ljubavnu priču i, ako ništa drugo, uđu u „istoriju” kao najstariji par koji je odlučio da raskine brak.

Naime, 99-godišnji Italijan podneo je zahtev za razvod od svoje 96-godišnje supruge posle 77 godina braka, a sve zato što je pronašao dokaze o aferi svoje drage koju je ona imala pre 60 godina.

baba, deda, stariji ljudi, ljubljenje
foto: Profimedia

Muškarac, koji je u sudskim dokumentima identifikovan kao Antonio C., pronašao je ljubavna pisma koja su njegova supruga i njen bivši ljubavnik razmenili u staroj komodi nekoliko dana pre Božića, a priča je tek sada izašla u javnost, prenosi „abcnevs”.

Suočio se sa svojom suprugom Rozom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubedi da ne odustane od njihovog braka. Međutim, i pored toga što su zajedno proveli osam decenija, prezreni Antonio C. nastavio je sa brakorazvodnim postupkom.

svekrva, baba
foto: Shutterstock, Ilustracija

U dugom braku dobili su petoro dece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče, navodi se dalje. Poreklom sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera – oružanih snaga – u svom rodnom Napulju.

Italijanska štampa je ukazala na južnjačku krv para kao „okidač” raskida. Kada se razvod Antonija i Roze C. završi, oni će postati najstariji razvedeni par, preuzimajući počasnu titulu od Britanaca Bertieja i Jessie Vood (98), koji su se razveli 2009. nakon 36 godina braka.

0635972986, sud, suđenje
foto: Joe Belanger / Alamy / Alamy / Profimedia

Pojedini smatrati ovaj slučaj jednim od najbizarnijih poteza u istoriji brakorazvodnih parnica.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

06:56

Potresna ispovest pevačice! Varao je iza leđa sa ženom starijom 14 godina, a ona sve prenela RAZVOD JE MOMENTALNO USLEDIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja