SAZNALA SAM ZA SUPRUGOVU OPKLADU PRE NAŠEG VENČANJA: Toliko sam se ZGROZILA da želim da se RAZVEDEM! Strašno me je PONIZIO
Foto: Profimedia

RAZOČARALA SE

SAZNALA SAM ZA SUPRUGOVU OPKLADU PRE NAŠEG VENČANJA: Toliko sam se ZGROZILA da želim da se RAZVEDEM! Strašno me je PONIZIO

Žena -

Jedna žena je ispričala kako se užasno osećala i kako je odmah počela da razmišlja o razvodu nakon što je saznala da je njen suprug kad su se tek upoznali počeo da zove u izlaske jer se s kolegama u kancelariji kladio da će joj baš on uzeti nevinost.

Naime, dok je u svojim 20-im radila u jednom pozivnom centru, njene kolege su među sobom pričale da dolazi iz vrlo konzervativne sredine, te da je još uvek nevina - pa su smislili bezosećajnu opkladu, napisala je.

Rukovanje, Ruke, Dlan
foto: Shutterstock

“Očekivala sam da će me zbog te informacije izopštiti, ali zapravo je imala suprotan učinak”, objasnila je. "Muškarci s posla su počeli da mi pokazuju mnogo pažnje i postala sam vrlo popularna", prisetila se, ali ubrzo su joj muške kolege dosadile, svi osim njenog sadašnjeg supruga.

"On i ja smo provodili sate razgovarajući, a na kraju sam ostala s njim, udala se i zasnovala porodicu", ispričala je, a brak im je bio srećan sve dok joj bivša koleginica na jednoj zabavi nedavno nije ispričala o opkladi u kancelariji koja ju je uključivala.

saradnici, kolege, sastanak
foto: Profimedia

“Bila sam skrhana i stvarno uznemirena zbog njene priče", rekla je, a čim je došla kući i suočila muža sa svojim saznanjem, on je priznao da je učestvovao u "detinjastoj" opkladi - i još nju optužio da je preterala!

“Rekao je da se, iako je kad me tek upoznao bio motivisan opkladom, kasnije očito zaljubio u mene i zato nimalo ne žali što smo se venčali”, napisala je.

Ilustracija, Tuga
foto: Profiemdija

“Jasno sam mu rekla šta mislim o činjenici da je išao toliko daleko s laži i o tome da se možda i oženio mnome samo da dobije opkladu i oduzme mi nevinost", rekla je.

Njegovo učestvovanje u tome smatra, kaže, gnusnim i odvratnim, a nakon što je popričala sa svojim prijateljima i roditeljima razmišlja, priznaje, i o tome da pokrene razvod braka.

"Iako verujem da se kasnije zaljubio i da opklada više nije bila važna, ne mogu svom mužu da oprostim što se uopšte kladio o mom devičanstvu i što je o tome pričao sa svojim prijateljima", zaključila je za The Post.

(Kurir.rs/ The Post/ Večernji.hr)

Bonus video:

01:09

KOME JE NAJTEŽE KADA DOĐE TRENUTAK DAVANJA STARATELJSTVA NAD DECOM? Vesna Stanojević: Alimentacija je obaveza koja mora da se poštuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track