"MOJ OTAC JE MOJ GINEKOLOG, NA GODIŠNJEM PREGLEDU JE PROVALIO DA ME DEČKO VARA" Šok snimak izazvao kontroverze, svi se pitaju OVO
Foto: Printscreen/TikTok

uh!

"MOJ OTAC JE MOJ GINEKOLOG, NA GODIŠNJEM PREGLEDU JE PROVALIO DA ME DEČKO VARA" Šok snimak izazvao kontroverze, svi se pitaju OVO

Žena -

Možete li da zamislite da idete na ginekološke preglede kod svog oca ginekologa? Izvesna Isabel Salas je u svom TikTok videu pomenula da joj je otac ginekolog i to je izazvalo veliku kontroverzu na toj mreži.

Mnogi ljudi su izrazili zabrinutost zbog ove situacije smatrajući da je to nepristojno i neprofesionalno. Ipak, seksualno zdravlje je važna tema i treba je shvatiti ozbiljno.

ginekolog, otac ginekolog, ćerka, TikTok, Isabel Salas
foto: Printscreen/TikTok

"Kad ti tvoj tata ginekolog obavi godišnji pregled i otkrije da te je dečko varao", napisala je ona u opisu snimka u kojem se vidi kako je njen tata primetio nešto čudno tokom pregleda.

Na snimku se vidi ordinacija i ekran koji pokazuje rezultate, a zatim se vidi i otac kako nešto piše.

@isabelsalasv

Quisiera decir que es contenido pero sí sucedió hace años ?

♬ Black Swan - Swan Lake - Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Video je postao viralan u roku od nekoliko sati, a korisnici su podeljenog mišljenja.

Ipak, ono što je najviše privuklo pažnju jeste pitanje kako je tata saznao da je Izabelin dečko ima ljubavnicu, piše Brightside.me.

ginekolog, otac ginekolog, ćerka, TikTok, Isabel Salas
foto: Printscreen/TikTok

Naime, ispostavilo se da je Isabel otkrila da su joj se infekcije stalno vraćale uprkos lečenju. Tada su njeni TikTok pratioci bili potpuno zbunjeni i pitali se da li je prikladno da otac na takav način pregleda svoju ćerku.

Neki su čak iskoristili priliku da se šale o tome uz komentare poput „Pravi 'papa-nikolau'... nadam se da si dobro! Drugi su u međuvremenu imali komentare poput "Mislim da ne bih dozvolila da tata bude moj ginekolog", ili "Zar lekari, medicinari itd. ne bi trebalo da daju konsultacije svojim rođacima?"

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track