OČISTITE VAŠ DOM SA LAKOĆOM: Ovo vam je potrebno i za mesta koja vam nisu bila pristupačna!
Foto: Promo

OČISTITE VAŠ DOM SA LAKOĆOM: Ovo vam je potrebno i za mesta koja vam nisu bila pristupačna!

Žena -

Kada se uhvatite te obaveze čišćenja i usisavanja, ne možete baš uvek svim mestima da pristupite. Morate dobro da se pomučite, da pomerate nameštaj, a nemate vremena svaki put za to. Sada možete to da uradite na lakši način!

Savitljivi brisko za čišćenje - očistite s lakoćom!

Ovaj savitljivi brisko za čišćenje je savršen alat za održavanje vašeg doma besprekornim. Ova inovativna četka za prašinu je dizajnirana sa praktičnim funkcionalnostima koje čine čišćenje bržim, efikasnijim i pristupačnijim!

savitljivi brisko
foto: Promo

Lako savijanje i odstranjiva drška: Ova četka za prašinu dolazi sa jedinstvenom mogućnošću savijanja i odstranjive drške, što je čini izuzetno prilagodljivom. Ovaj dizajn vam omogućava da jednostavno prilagodite oblik i dužinu četke kako biste se lakše nosili sa različitim površinama i uglovima. Mikrofiber tehnologija brzo zadržava prašinu, prljavštinu i alergene, čineći čišćenje bez napora i efikasnim.

Dostupnost teško dostupnih mesta: Zahvaljujući dugoj dršci, naša četka za prašinu lako doseže pukotine, uglove i mesta koja su obično teško dostupna ili se ne mogu normalno očistiti. Dodatno, dizajn sa rupom za kačenje omogućava jednostavno skladištenje, čineći ovu četku praktičnom i kompaktnom.

Jednostavno čišćenje: Održavanje ove četke za prašinu je brzo i lako. Možete je direktno oprati vodom, zatim je ocediti i povratiti joj prirodni pufnast izgled mikrofiber četke, spremne za sledeće čišćenje.

Visok kvalitet: Ove četke za prašinu sa drškama su izuzetno kvalitetne i izrađene od trajnog mikrofiber materijala koji neće otpadati. Možete ih koristiti nebrojeno puta bez gubitka efikasnosti.

Raznolika primena: Ove četke su idealne za korišćenje u kuhinjama, kupatilima, vešerajima i garažama. Mogu se koristiti za čišćenje podova, pločica, toaleta, tepiha, presvlaka, radnih površina, kao i šporeta.

savitljivi brisko
foto: Promo

Uz ovu četku za prašinu sa dugom drškom, možete lako i efikasno očistiti prašinu i prljavštinu sa teško dostupnih mesta u vašem domu. Uživajte u čistom i svežem okruženju uz pomoć ove praktične četke za čišćenje!

Zato je OVDE što pre poručite po ceni od 990 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track