"DOZLOGRDILO MI JE, NE MOGU VIŠE TO DA PODNESEM" Muž smislio URNEBESAN NAČIN kako da ućutka ženu koja STALNO priča o OVOJ PEVAČICI
Foto: Instagram/ dana.rice.realtor

PREDUZEO MERE

"DOZLOGRDILO MI JE, NE MOGU VIŠE TO DA PODNESEM" Muž smislio URNEBESAN NAČIN kako da ućutka ženu koja STALNO priča o OVOJ PEVAČICI

Žena -

Dana Ris je agentkinja za nekretnine iz Merilenda i veliki fan Tejlor Svift, zbog čega je naterala supruga na neobičan potez. Dana je na svom Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako njen suprug izrađuje takozvanu kasicu za psovke, samo za mrvicu drugačijim pravilom.

Odlučio je da će novo pravilo u njihovom domu biti da svako ko izgovori ime Tejlor Svift mora staviti 25 centi u kasicu. Na snimku se čuje kako se žena histerično smeje i zatim pokazuje kasicu nakon što je njen suprug zalepio nalepnicu.

"Ne mogu to više da podnesem"

Na kasici piše: "Bilo kakvo spominjanje Tejlor Svift i duguješ 0.25 dolara. Ne mogu to više da podnesem. Uključujući Trevisa Kelca." Na snimku se čuje kako žena govori: "Oboje su juče bili u Saturday Night Liveu", a muž joj odgovara: "To je 25 centi."

Tejlor Svift
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fanovi je savetovali

Snimak je prikupio više od 420.000 lajkova, a u komentarima su se javili i fanovi popularne pevačice.

"Čini ti uslugu, uštedećeš dovoljno za ulaznice za koncert", napisao je jedan, a drugi se složio: "Iskoristi novac da je vidiš uživo." Treći joj je predložio da napravi vlastitu kasicu: "Stavi svoju kasicu pored ove. Kad god on spomene fudbal, mora ubaciti 25 centi."

Neko je pak šaljivo zaključio: "Trebaće mu veća kasica."

Tejlor Svift
foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Svift u poslednje vreme pleni pažnjom u javnosti zbog njene nove romanse s NFL zvezdom Trevisom Kelcom. Par je često viđen u izlascima, a Svift je odlazila da gleda Kelca kako igra, pa čak je i upoznala njegovu mamu. Ups, to je 50 centi, zar ne?

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track