"MOJA MILENA, IDEMO DALJE..." Radoš Bajić objavio ženinu fotku IZ BOLNICE pa pokazao svima da je on njena NAJVEĆA PODRŠKA (FOTO)
Foto: Contants studios

uz nju je i kad je najteže

"MOJA MILENA, IDEMO DALJE..." Radoš Bajić objavio ženinu fotku IZ BOLNICE pa pokazao svima da je on njena NAJVEĆA PODRŠKA (FOTO)

Kultura -

Supruga našeg čuvenog glumca Radoša Bajića, Milena Bajić poslednjih godina imala je zdravstvenih problema.

Radoš, koji je u braku sa Milenom čitavih pet decenija, sada je na svom Instagram profilu podelio fotografiju supruge iz bolnice.

„Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života. Ovih dana, bez povoda, samo zbog osmeha. Moja Milena. Idemo dalje… Hvala ti Bože“, napisao je Radoš Bajić.

Radoš Bajić je bio najveća podrška svojoj supruzi kada je imala kancer.

„Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć“, rekao je jednom prilikom Radoš Bajić za medije, prenosi Telegraf.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

POSLE SAMOĆE, TIŠINE, TUMARANJU PO BRDIMA, OPET SAM TU SA PORODICOM Radoš Bajić emotivno: Večeras je praznik filma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track