ŽENI ARAPSKOG MILIONERA DOZLOGRDILO: "Ovo je odgovor svima koji kažu da moj BOGATI MUŽ nije moja liga", svima ZAPUŠILA USTA
Foto: Printscreen Instagram

UĆUTKALA HEJTERE

ŽENI ARAPSKOG MILIONERA DOZLOGRDILO: "Ovo je odgovor svima koji kažu da moj BOGATI MUŽ nije moja liga", svima ZAPUŠILA USTA

Žena -

Supruga arapskog biznismena i milionera Džamala Bina Nadaka, influenserka, Soudi, redovno se hvali svojim luksuznim načinom života. Sad je objavila video u kojem je s mužem prvo otišla u tržni centar. Nakon što su obavili šoping, "skoknuli" su do restorana.

"Ovo je moj odgovor ljudima koji kažu da je moj bogati muž iz Dubaija van moje lige: Ne vidim kako možete da mrzite van kluba u koji ne možete ni da uđete", napisala je.

Brojni pratioci su je podržali i u komentarima poručili da im se sviđa njen odgovor, te da su ona i suprug predivan par.

Inače, Soudi je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca. Između ostalog, otkrila je da dolazi iz Saseksa i da je visoka 179 centimetara. Takođe, napisala je da je muža upoznala na fakultetu i da su se venčali 1. decembra 2021. godine.

"Šta je za tebe sreća?", upitao ju je jedan pratilac, a ona mu je odgovorila: "Putovanje svetom".

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track