UMALO NISAM ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI! Gospođa Anđa otkrila kako je nakon ŠOKA koje su joj priredile kolege: Sve se u meni trese
Foto: Kurir/Z.G.

FOTO

UMALO NISAM ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI! Gospođa Anđa otkrila kako je nakon ŠOKA koje su joj priredile kolege: Sve se u meni trese

Žena -

Užičanka Anđa Marjanović ni sanjala nije da će dan kada je završila radni vek doživeti nešto što će pamtiti ceo život.

Posle druge smene u Maksiju u užičkom naselju Aleksića most Anđa je spakovala svoje stvari i krenula da izađe. Ali, kada je izašla dočekalo je pravo iznenađenje: trubači, pesma i vatromet.

Anđa Marjanović
foto: Kurir Z.G.

- Još sam u šoku, umalo nisam završila u hitnoj pomoći. Evo i sada, posle dva dana, sve se u meni trese. Nisam očekivala to što su mi priredile kolege i koleginice. Mislila sam da uzmem svoje stvari i polako da izađem, pa kad dobijem rešenje da počastim svoje kolege. A, eto, iznenađenje! Same su mi suze pošle na oči kada sam ih videla, a tu su bila i moja deca – kaže Anđa.

Anđa je 39 godina radila kao trgovac, prvo u trgovinskom preduzeću „Gradina“, koja odavno ne radi, a onda je kada se otvorio „Maxi“ u Užicu počela da radi.

- Radila sam bez prekida punih 39 godina i evo sada odlazim u starosnu penziju. Već mi je neobično što nisam poranila i otišla na posao. Ali, imaću više vremena da provodim sa svojim unučićima – dodala je Anđa.

1 / 6 Foto: Kurir Z.G.

Anđa je svoj radni vek provela uvek spremna da pomogne kolegama, kupcima...

- Divno je raditi u takvom kolektivu. Imali smo teške trenutke koje smo zajedno sve prošli, ali na svu sreću bilo je više lepih trenutaka kojih ću se uvek rado sećati. Trudila sam se da sve što ne želim sebi, ne želim i drugima i tako sam ceo život radila – dodala je novopečena penzionerka.

I zbog takvog stava u životu nije ni čudo što su se kolege okupile, angažovale trubače, priredile vatromet i Anđi uručili bukete csveća, piće i druge poklone.

(Kurir.rs/Z.G.)

Bonus video:

01:01

BORE SE PROTIV POVEĆANJA PENZIJA Orlić osudio haos u skupštini: Glupiraju se za Tik-Tok, OVO su vikali za pobedu naših košarkaša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja