MAJKA MI JE NA SAMRTI OTKRILA TAJNU KOJA MI JE ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO: Psihički je OBOLELA, svi su znali JEZIVU ISTINU osim nje
Foto: Profimedia

bolna ispovest

MAJKA MI JE NA SAMRTI OTKRILA TAJNU KOJA MI JE ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO: Psihički je OBOLELA, svi su znali JEZIVU ISTINU osim nje

Žena -

Dok su voljenu majku devojke Luiz minuti delili od smrti, shvatila je da je vreme da joj se obrati sa jednom šokantnom vešću.

"Tvoj tata nije bio tvoj biološki otac. Usvojio te kada si imala tri godine", rekla joj je, ostavivši je bez reči nakon kojih je njena ćerka besno izjurila iz bolničke sobe.

“Jedne noći kad sam imala 21 godinu, vraćala sam se kući sa posla u Glazgovu kada me silovao neznanac, što je rezultiralo time da sam ostala trudna sa tobom. Žao mi je što ti nisam ranije rekla, nisam znala kako. Oduvek sam se osećala krivom što sam to krila od tebe i nadam se da mi možeš oprostiti", bile su zadnje reči njene majke pre nego što je utonula u večni san.

Silovanje
foto: Profimedia

No, nakon što se Luiz sabrala i vratila do maminog kreveta gde je provodila poslednje sekunde sa njenim sestrama, Amber i Lusi, milujući je po glavi, rekla joj je, "U redu je, mama", i sa tim je preminula, prenosi Mirror.

Sestre su znale celu istinu

Luiz je jednostavno otupela, a skrenuvši nakratko pogled na svoju sestru Amber koja joj je klimnula, shvatila je da je i ona ta koja zna ovu groznu istinu, ali ju je njena majka zamolila da o tome ne govori ništa.

Plač, Suze, Sestre, Drugarice, Teši
foto: Profimedia

Sledećih nekoliko dana bilo je užasno. Sestre su organizovale maminu sahranu jer ona nije bila u stanju, ali im je na tome bila izuzetno zahvalna.

Nasilan član porodice

"Život u mojoj kući mogao bi biti buran. Moj tata je fizički maltretirao moju mamu, a iako nikada nije udario ni mene ni moje sestre, svedočile smo tome kako je gurao i udarao majku. Nakon nekoliko posebno gadnih svađa, morale smo da pobegnemo iz kuće i ostanemo kod prijatelja, ali mama mu se uvek vraćala. Ponekad je to bio izvor ljutnje između nas dve i volela bih da je bila dovoljno jaka da ga ostavi", prisetila se trenutaka dok su otac i majka još uvek bili živi.

žena, nasilje
foto: Profimedia

Kupovina joj je služila kao terapija

Nakon majčine smrti, devojka nije znala kako da se nosi sa celokupnom situacijom, te je otkrila jedini način koji joj je pomogao da umanji veliku količinu boli prouzrokovanom mnoštvom loših događaja u kratkom vremenu.

Šoping, Kupovina
foto: Profimedia

"Nagomilala sam hiljadu funti duga u nekoliko meseci. Kupovina stvari bila je jedina stvar koja je privremeno uklanjala bol. Bila sam kod psihologa i psihoterapeuta, a dijagnostikovani su mi bipolarni poremećaj, depresija, anksioznost i psihoza", priznala je.

tuzna, devojka, doktor, Prozor
foto: Profimedia

Međutim, devojka tvrdi kako ima veliku sreću što je imala veliku podršku svojih sestara u tmurnim vremenima te prema majci sada ne oseća ništa osim ljubavi i saosećanja.

"Znam da me sigurno jako volela da bi izdržala trudnoću i onda me zadržala nakon što sam se rodila. Moje sestre i ja naporno smo radile na tome da budemo bliske i vrlo su zaštitnički nastrojene", zaključila je.

(Kurir.rs/Net.hr)

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track