RUS ZAPROSIO DEVOJKU U METROU, PA ZAGLAVIO 5 DANA ZATVORA BEZ HRANE: Jevgeniju se najlepši dan u životu PRETVORIO U PAKAO!
Foto: Printscreen/Ru

surovo!

RUS ZAPROSIO DEVOJKU U METROU, PA ZAGLAVIO 5 DANA ZATVORA BEZ HRANE: Jevgeniju se najlepši dan u životu PRETVORIO U PAKAO!

Žena -

Mladić iz Moskve je uhapšen jer je zaprosio devojku na stanici metroa.

Jevgenij je 7. novembra zaprosio svoju devojku nasred metro stanice VDNK. Tog dana Rus je odlučio da organizuje neobičnu proslavu i pozvao svoju voljenu u metro. Doneo je sto, stolice, hranu, pa je sve postavio za svoju voljenu. Oni su sedeli i uživali, a onda je kleknuo i pitao je da se uda za njega. Ona je pristala, ali ta mladoženjina proslava se završila se hapšenjem.

prosidba, Rus, metro, Jevgenij
foto: Printscreen/Ru

- Ovo je užasno. Čak je bilo i uvredljivo što se to desilo posle veridbe u metrou. Napisali smo im objašnjenje i rekli smo da nije bilo alkohola, sve se odvijalo normalno i civilizovano. Policajci su otišli ​​i rekli nam da dođemo u stanicu uveče. Ali nismo otišli“, rekao je Jevgenij, koji je zaprosio devojku u metrou.

Sledećeg dana, kada je momak otišao na posao sa svojom verenicom, njega su priveli policajci. Snage bezbednosti optužile su ne samo mladića, već i njegovu devojku. Optuženi su za prekršaj - sitni huliganizam.

prosidba, Rus, metro, Jevgenij
foto: Printscreen/Ru

„Pokušali su da mi stave lisice, bio sam u šoku. Rekao sam im da neću nigde da bežim. Pokušali su da mi oduzmu telefon i odneli ga u policijsku stanicu. Danima smo čekali suđenje. Kao rezultat toga, devojka je kažnjena sa hiljadu rubalja, a ja sam uhapšen na 5 dana. Odmah su me odveli u izolaciju. Tamo nije bilo hrane ili bilo čega. A onda su nas odveli u Saharovo“, dodao je Evgenij.

Prema Evgeniju, on ne planira da se žali na rukovodstvo moskovskog metroa niti da kontaktira gradonačelnika grada Sergeja Sobjanjina. Uredništvo ruskog medija je poslalo je zahtev pres-službi Uprave unutrašnjih poslova Moskovskog metroa da razjasni detalje onoga što se dogodilo, ali nisu dobili odgvor.

(Kurir.rs/A.M./Msk1.ru)

Bonus video:

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track