BILA SAM NEVINA DO BRAKA: Hrišćanka otkrila detalje prve bračne noći, pa podelila savete devojkama koje se odluče da čekaju!
Foto: Printscreen

evo šta je rekla

BILA SAM NEVINA DO BRAKA: Hrišćanka otkrila detalje prve bračne noći, pa podelila savete devojkama koje se odluče da čekaju!

Žena -

Kanađanka Ališ Taker odlučila je da sa seksom pričeka do svoje prve bračne noći, a sada svoja iskustva deli sa drugim devojkama koje sa svojim partnerima planiraju da spavaju tek nakon udaje. Prvo što im savetuje ova mlada hršćanka je da sa svojim partnerom što više razgovaraju o seksu i svim problemima koji uz njega dolaze.

- Tako se nećete osećati kao da same nosite sve brige, a to je i bitan deo celog procesa intimnosti s partnerom - rekla je.

Osim toga, kako bi si smirile živce uoči velike noći, Taker preporučuje dugu kupku ili tuširanje. Devojke upozorava i na krv koja može ostati na posteljini, zbog čega predlaže da na krevet stave peškir.

- Ako stvari budu neugodne, ako ne ide sve super glatko kako ste zamislile i bude malo neuredno, samo se nasmejte… - nastavila je:

- Tako to bude, sve je to deo iskustva intimnosti.

Ono s čim se ona sama, kaže, mučila uoči svoje prve bračne noći bilo je da sve doživi i zapamti i da bude prisutna u svakom trenutku.

- Teško je ostati potpuno prisutan kad vam adrenalin divlja i događa se iskustvo koje ste čekali ceo život, a uz to ste se tek i venčali - objasnila je.

- Puno je toga, a budući da je toliko emocija, treba ostati u tom trenutku - rekla je, a prenosi večernji.hr.

Ako niste prisutni, upozorava, zaboravićete detalje kojih ćete sigurno želeti da se sećate do kraja života.

- Zato samo pokušajte da se opustite i iskoristite svaki trenutak, umesto da vas misli u tim trenucima odvedu negde drugde… - poručila je budućim mladama, dodavši i kako im savetuje da pre i za vreme seksa sve vreme komuniciraju s mužem i zajedno s njim se nasmeju ako nešto pođe u drugačijem smeru.

U komentarima na video devojke su joj zahvalile na iskrenost i transparentnosti, a neke su ponudile i spostvene savete poput onog da se s partnerom raspravi o kontracepciji pre tog prvog puta, kao i da nije prioritet da se pokuša sa trudnoćom taj prvi put.

„Tako ćete verojatno na kraju biti razočarane; samo polako, sve ćete stići, ne brinite“, poručila je jedna devojka, a prenosi NY Times.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track