BUKVALNO SU GA IZULI IZ CIPELA: Urnebesna scena muškarca sa svadbe NASMEJALA JE SVE DO SUZA! "Borba je ozbiljna" (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/funny.ciuciu

hit

BUKVALNO SU GA IZULI IZ CIPELA: Urnebesna scena muškarca sa svadbe NASMEJALA JE SVE DO SUZA! "Borba je ozbiljna" (VIDEO)

Žena -

Svadbe su događaji kada većina ljudi želi da se pokaže u najlepšem svetlu. Vesela astmosfera uz alkohol često su povod za mnoge smešne scene koje se posle godinama prepričavaju. Naime, u mnogim zemljaama postoje različiti svadbarski običaji, pa i odmeravanje snage među mladićima stasalim za ženidbu. Urnebesni snimak sa jedne svadbe koji kruži internetom do suza je nasmejao korisnike mreža.

Komičan video koji je privukao pažnju korisnika na Tiktoku prikazuje mladog muškarca koji sa još dvojicom mladića nadvlači kanap. U pitanju je stara igra koja za cilj ima pokazivanje fizičke snage. Mukotrpna borba trajala je izvesno vreme, a autor snimka je uspeo da zabeleži kamerom nesvakidašnju situaciju. U žaru borbe jednom od mladića je spala cipela, a kako je bila vezana pertlom ostala je da visi o zglobu noge.

Čak ni to što su ga izuli iz cipela nije ga omelo da nastavi borbu do kraja, iako je bilo jasno da mu cipela smeta.

Korisnici društvenih mreža su iskoristili priliku da se nasmeju i zabave na račun ovog mladića.

- Šta je nagrada? Izglancane i čiste cipele?

- Borba je ozbiljna.

- Ovo je toliko zabavno, mogao bi ovako nešto da organizujem na svom venčanju.

- On je nepobediv, čak ni to što je ostao bez cipele ga nije dekoncentisalo

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track