SVINGERAJ U NEDOĐIJI! Bračni par otkrio šok detalje sa žurke za odrasle: Kad otkuca zlatni sat svi se SKIDAJU I ULAZE U IGRAONICU
Foto: Shutterstock, Ilustracija

bizarno ili ne?

SVINGERAJ U NEDOĐIJI! Bračni par otkrio šok detalje sa žurke za odrasle: Kad otkuca zlatni sat svi se SKIDAJU I ULAZE U IGRAONICU

Žena -

U mirnom i udaljenom irskom selu u zamku krajem prošlog meseca, neobični parovi u potrazi za intimnim avanturama uživali su u nastupu plesačice burleske po imenu Memfis Šel i "igraonicama" za odrasle, prenosi Dejli star.

Stari zamak bio je prepun svingera koji su nazdravljali šampanjcem na početku tajne intimne zabave. Zabavljali su ih razni izvođači, a hranu na manifestaciji pripremao je vrhunski kuvar.

Među gostima u zamku bili su i Gejdž i Olivija, bračni par koji je u Velikoj Britaniji poznat po tome što pokušava da svima približi ljuljanje i učini ga manje žigosanim. Takođe, njih dvoje su napravili aplikaciju koja pomaže svingerima da nesmetano uživaju u svom životnom stilu.

Olivija, koja je na internetu poznata kao Vista Vife, otkrila je kako je izgledala svingerska zabava u zamku u Irskoj.

„Održan je usred ničega i zaista smo se mučili da pronađemo zamak, ali kada smo to uspeli, bilo je sjajno. Žurka je održana za Noć veštica i bila je tako autentična. Svi su morali da se oblače kao vampiri i slično. Organizator Grem nas je dočekao sa čašom šampanjca. Zatim smo ušli u toranj sa šampanjcem“, otkrila je Olivija.

Karta za parove bila je 250 evra

Kuvar je napravio kanapee za goste, a nakon toga su otišli ​​u glavnu salu gde se održavala burleska.

„Nastavili smo da se družimo i krenuli smo u obilazak dvorca. U pojedinim prostorijama je bilo takmičenje u pikadu i bilijaru. A onda smo se svi okupili u glavnoj sali i gledali akrobata... Na ovakvim žurkama, 11. popodne je kao 'zlatni sat' kada svi kažu 'Dosta mi je ove odeće' i počnu da se skidaju. Mnogo žena voli da se dotera i obuče lepo donje rublje i malo paradiraju, “, podelila je Olivija.

Mnogi ljudi su odlučili da se ne 'igraju' i vratili su se u svoje hotele u kojima su odseli te noći, a mi ostali smo imali na raspolaganju dve 'igraonice' u kojima smo mogli da se 'igramo' sa drugim ljudima", dodala je ona.

Olivija je otkrila da je na svingerskoj zabavi, koja je održana na udaljenoj lokaciji 90 minuta vožnje od Dablina, bilo 50 ljudi, a ulaznice za parove koštale su 250 evra.

Podsetimo se da su se Olivija i Gejdž zaljubili kada su bili tinejdžeri. Njih dvoje su u braku više od decenije i godinama su u otvorenoj vezi.

(Kurir.rs/net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track