ČUVENI GLUMAC UDARIO AUTOM U PARKIRANA KOLA: Evo šta kažu iz policije o ovom incidentu! Isplivali svi detalji (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE UHAPŠEN

ČUVENI GLUMAC UDARIO AUTOM U PARKIRANA KOLA: Evo šta kažu iz policije o ovom incidentu! Isplivali svi detalji (FOTO)

Pop kultura -

Čuveni glumac Majkl B. Džordan udario je autom u parkirana kola, incident se desio sinoć u 23 sata i 34 minuta, na prometnom Sanset bulevaru u Kaliforniji. Iz policije su saopštili šta se zna o ovoj nesreći i da li je holivudska zvezda vozila pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Na mestu nesreće nije bilo znakova da je Majkl B. Džordan upravljao automobilom pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Međutim, kako piše Page six, nije na urađen alko-test, a glumac nije uhapšen.

Majkl Džordan
foto: Joe Russo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iz policije Los Anđelesa rečeno je i da nije podignuta optužnica protiv Majkla B. Džordana. Ne zna se da li je drugi vozač bio u automobili u trenutku nesreće. Kako piše TMZ, policajac je na mestu nesreće upitao Džordana: "Šta se dogodilo?" ali glumac nije želeo da se izjasni.

Osim štete na automobilu glumca i drugom vozilu, nema izveštaja o povređenima, a zvezda "Wakanda Forever" popunila je onlajn izveštaj koji je policija zahtevala.

Na snimku koji je objavio TMZ vidi se kako glumac razgovara sa policajcem dok je pored njega prijatelj čiji indentitet nije otkriven. U tom momentu izgledali su veoma staloženo.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track