POTRESNA ISPOVEST BAKA MARE Uskratili joj unukinu ljubav: Kad me vidi dete (3) počne da beži i plače, a meni se srce KIDA
Foto: Shutterstock

tuga velika

POTRESNA ISPOVEST BAKA MARE Uskratili joj unukinu ljubav: Kad me vidi dete (3) počne da beži i plače, a meni se srce KIDA

Žena -

Rođenje deteta definitivno zna da donese puno radosti i sreće i to ne samo kod novopečenih roditelja, već i kod baka i deka, koji jedva čekaju da svoju ljubav podele sa novim članom porodice.

I dok se mnoge bake i deke raduju, jedna baka Mara ipak nesumnjivo zavidi takvim porodicama - jer je njoj ljubav prema trogodišnjoj unuci uskraćena i zabranjena.

Vidovdan, baka
foto: Shutterstock

Zbog loših odnosa sa sa snajom i delimično sinom, baka Mari je uskraćeno da daje ljubav svojoj trogodišnjoj unuci. Tužna, ali još uvek puna nade da će se porodični odnosi popraviti, uverena je da sve zavisi od njene snaje koja joj zamera što joj nije na svakodnevnoj usluzi.

Gospođa Mara u očaju je ispričala da je nesrećna, zbog čega joj se psihičko i fizičko zdravlje narušava od boli jer ne može da zagrli svoju unuku, koju je tako željno iščekivala i želela da što pre dođe na ovaj svet.

"Ja sam baka jedne trogodišnje unuke. Njena majka, a moja snaja, zamerila mi je što ne dolazim kod nje da kuvam, čistim i peglam. Još sam i dolazila prvih mesec dana nakon što se porodila, sve sam to radila i pomagala jer je tada zaista bilo potrebno", objašnjava ona.

baka
foto: Profimedia

Međutim, potom je snaja htela da ona nastavi tim tempom.

"Želi da im budem sluškinja, a ne baka svojoj unuci. Ma šta reći, ionako mi nikad nije dopustila da budem nasamo s devojčicom. A kad dođu kod nas, nekako me ignoriše. Ja ih lepo dočekam s ručkom, sve su praznike kod mene provodili", rekla je ona za portal "Moje vrijeme"

Unuka beži od bake

Takođe, smatra gospođa Mara, budući da se s unukom nije povezala, devojčica sada više i ne želi da bude s njom.

"Kad me vidi, počne da plače i beži. Ne želi ni kod dede, ni kod tetke. Ja sam zaista puno toga pokušala kako bih joj se približila. Plačem i srce mi se kida, ali pomaka nema. Volim je, to mi jedino unuče", priča Mara.

Toliko je, objašnjava, bila srećna i Bogu zahvaljivala kad se mala unuka rodila, a sada se oseća nemoćno jer ne može biti s njom.

"Sin je stalno na terenu. Iskreno, malo se naš odnos s unukom popravi kad je sin dovede, tada se unuka malo i zaigra s nama. Želim napomenuti da me inače sva mala deca vole i dolaze kod mene. I svi mi govore da znam s decom, uostalom, mnoge sam u životu pričuvala – kad god je nekom trebalo", naglašava ona.

starački dom, baka, penzionerka
foto: Profimedia

Kako je objasnila, dok čuva tuđu decu, svoju jedinu unuku ne može i to je naviše boli.

"Ne mogu da je zagrlim i zna da mi bude jako loše zbog toga. Ipak, još uvek se nadam da ću je jednog dana moći bez problema da je grlim i čuvam. Ovako, samo sam jedna, stvarno tužna baka", poverila se ranjenog srca gospođa Mara.

(Kurir.rs/Blic/Mojevrijeme.hr)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track